cokkasmabeabi Rumeys55 26 hafta 10 kilo aldım 😁 15 20 alırım herhalde çok takılmıyorum ayibogan gibi oldum alıştım
Demetmom Rumeys55 27. Hafta 15 kilo almışım gören hamile olduğumu anlamıyor bu 15 kilo nerde bu iste bir terslik var 😅
PrensinAnnesi61 Rumeys55 1 aydır aynı kilodayım 5 kg ile yerimde sayıyorum 59 kgyim 😀 60 ı göremedik 😀 27+5 deyiz karnım da çok büyük değil o 5 kg nerde onu da bilmiyorum yani
Emyeminee Rumeys55 27 haftada 9kg hepsini 21den sonra aldım🥲 kalan zamanda nasıl olacağım acaba çok iştahlıyım sizde öyle mi🙁
Rumeys55 Emyeminee evet ya doyduğumu anlamıyorum 😂 bide başlarda mide bulantısı kusmamda olmadı çoğu o yüzden kilo almıyor, başından beri iştahım çok açık benim 🤷
aleyyy8 Bende 33 haftada 13 kilo almışım ödemim çok ellerim ayaklarım çok şiş nasıl geçecek son aylar bilmiyorum 🥹
alotoflover Rumeys55 12 kilo aldım 28+0 ilk gebeliğimde bu kiloyla doğuma gitmiştim bunda daha şimdiden böyle şeker de çıkmadı mide bulantım olmadığı için büyük ihtimal aldım kilo
minikgirl23 25+2 71 kilo oldum. Hamile kaldığımda 56 kiloydum. Boyum 171 sm olduğuna göre hiç gözükmüyor kilolarım😆