Karbaby Kızlar yarım kilo kadar kiraz yedim sonra eşim geldi bikaç tanesinin içini açtı minik minik kurtlar yürüyor 🥹 sizce bebeğe bişey olur mu yaşayan var mı? Ben kurt yedim şimdi de içim içimi yiyor😅
Minesmz Karbaby bişey olmaz aynısı bende de oldum doktor bişey olmaz dedi ztn yediklerimizin çoğunun içinde illaki oluyo merak etme 😅
Birannis Yok kız ne olacak o da vitamin ☺️ şaka Bi yana bisey olmaz ya zaten ne kadarcık şey ateş olsa cürmü kadar yer yakar bu kadar korkma geçen bende yedim baya sonra birini Bi açtım kurtla göz göze geldik 😂
Minesmz Babyakca2891 kuzum o zarar bu zarar diye diye insanlar stresten aslında zarar geliyor bana maydonoz nane çok zararlı dediler ben daha hamileligimi bilmiyordum günlük tabak tabak limonlu maydonoz yedim normal hayattaki gibi herşeyin fazlası zarar tabi o konuda haklısın dozunu aşmamak gerek
Eybikk Aynısını bende yaşadım 🤣 kayınbabam vitamini orda dedi birşwy olmaz dedi ki doktorda sorun olmaz dedi 😅
mnli Karbaby kurttan bir şey olmaz protein ama kiraz hem şekeri yükseltiyor hem de kanı sulandırıyor porsiyon kontrolü yapmalısınız biraz dikkat edin küçük bir kaseden fazla yemeyin