Haticemehmett Arkadaşlar progestan kullanıyordum bı paketi bitti yine almama gerek varmı sağlık ocağı kapalı yazdiramiyorum da
Karbaby Haticemehmett doktorunuz kaçıncı haftaya kadar kullanmanız gerektiğini belirtiyorsa kullanmalısınız, acile gidip yazdırabilirsiniz belki durumu anlatırsanız
ekc Haticemehmett Sakın kafana göre ilacı bırakma acile git rica et durumunu anlat parayla alma durumun yoksa eğer imkanın varsa uğraşma git parayla al progrsteron çok önemli ben iki çeşidini kullanıyorum asla bırakmam kafama göre şuan
tlhmrv Haticemehmett eczaciyla konuş canım ilacı al parayla sonra bayramdan sonra yazdir receteni götür paranı geri al kabul ediyolar öyle
Hnd3535 Haticemehmett eczaneden ödünç alabilirsin sonra yazdırınca geri paranızı veriyorlar. Sizde eczaneyle konusup o şekilde yapabilirsiniz öyle bir kutu kullanayım bırakayım gibi bir ilaç degil çünkü. Düşük riskiniz varmı? Kanamanız varmı? Kac haftalıksınız?
Haticemehmett Hnd3535 yok ilki düşük oldu bundada kullan dedi risk görmüyorum ama biz yinede temkinli olalım dedi 11haftayım
Hnd3535 Haticemehmett yani suanda kanamanız fln yoksa riskiniz yoksa siz bilirsiniz yine de. 12.haftaya kadar demiş zaten.