Mimnice Çoğu markaya baktık fakat fiyat performans olarak hangi modelleri almalıyız bilemedik. Bu konuda yardımcı olacak var mı? Şikayet var sitesinde de gezindim şikayet olmayan marka yok bu nasıl iş bilemedim 😅
mikmik_ Mimnice çok çok yorum okuyup, bütçemizi de zorlamayacak joie litetrax 4 aldık e-bebek indiriminden. Yurtdışında oldukça popüler bir markaymış, henüz kullanmadık ama hiç kötü bir yorum görmedim🤷🏻♀️
Euain Mimnice yoyko park beşik ve yoyko spin 360 egg travel sistem bebek arabası aldım. İkisi de çok hoşuma gitti öneririm.
1kedi1bebe Mimnice park yatak çok araştırdım fiyat ve görüntü olarak prego panama ya karar vermiştim . Elele hoşuma gidiyordu en baştan beri ama mağazasına gittim aşırı dandik ve yamuk eğimli duruyordu hiç güvenilir durmuyordu ayakları da sallanırken yere vuruyordu. sonra şans eseri istanbul a gezmeye gittiğimizde içime kraft pasific sindi. tamamen tesadüfen bir bebek mağazasında gördüm görüntüsü hoşuma gitti diğer park yataklara göre daha sağlam yapısı var. Satıcı adam en az 80 kg üstüne çıkıp oturdu birşey olmadı 😂 kraft ın kendi sitesinde var internette sadece. Doğuma 25 gün kaldı bebek arabasına hala sıra gelmedi 🥹🥹
Biyologannee mikmik_ 3 yaşında oğlum var bunu kullanıyoruz çok memnunum tek elle kullanımı tekerlek hareketleri çok iyii. Tek dezavantajı fazla yer kaplıyor