inci_tanesi Tuba26- Bizde aynı beş buçuk aylık oldu geçmedi sürekli ağlıyor bir yere gitsek koşa koşa eve dönüyorum o kadar zor ki
mydeno13 Tuba26- ah benim oğlum kolik idi 8. Ayda bitti biz metsil biogia kullandık ve sürekli annem kundak yaptı onu yapmadımız zaman yatamıyordu yavrum sürekli ağladı şükür geçti ama o 8 ay 8 yıl gibi idi.
Busraakay_26 Tuba26- başa çıkamıyorum ki şuan kullandığım relektac diye gaz damlası var yeni kullanmaya başladım ama çoğu kişi memnun bir de sürekli masaj yapıyorum ama kriz anında ne yapsam fayda yok eğer iki kişiysek hemen sallıyoruz o sakinleştiriyor tek
Busraakay_26 Tuba26- mama kullanıyorsan kanız yapmıştır değiştir istersen ama bebeklerde 10 güne kadar kaka yapması normal karşılamıyormuş Ayaklarına sıcak su koy onunda baya faydası var
inci_tanesi Tuba26- Allah yardımcımız olsun büyük tuvalete de çıkmıyor şimdi 5 gün oldu tavsiyeniz olurmu
mydeno13 inci_tanesi zeytinyağı bi damla verin isterseniz emiyor mu ebe bana mamasına kat demişti bi çay kaşığı ben çay kaşığına yarısı kadar koydum içirdim sonra poposuna da sürdüm sonra yapmıştı
inci_tanesi mydeno13 Emiyor mama kullanmıyoruz neden oluyor anlamadım o kadar güzel yapıyorduki vereyim hemen inşallah şifa olsun