Busra_5461 Kizim 2 gunluk ve benim gogusler fena durum da lanolin krem kullaniyorum ama acisi cok fena bir öneriniz var mi cok kötüyüm
Elos Busra_5461 gümüş göğüs kapaklarını öneriyorlar ama acil olarak Soğan suyu veya karbonatlı su deneyebilirsiniz. Ayva çekirdeğini suda 1 gece filan bekletip jel kıvamlı hal alınca sürüyorlarmış. Anne sütü iyi geliyormuş
Dxp8 Busra_5461 ben de aynı durumdayım. Bugün emzirirken ağladım. Gümüş kapak da lanolin krem de işe yaramadı. Başka önerisi olan vardır inşallah
Zeynepsa Busra_5461 aventin slikon meme ucunu dene. Beni o iyilestirdi. Ayva cekirdegi kaynatip surdum lanolin surdum dr um ilac verdi onu surdum zeytinyagi surdum bana misin demedi
goncacan Dxp8 canim krem surdukten sonra aventin gogus kalkanini kullandim ben surtmedigi icinde cabuk iyileşti. Sizde bir deneyin en iyisi
Dxp8 goncacan çok teşekkürler. Ben de şimdi onu deneyeyim. Zaten kesi yapılan yer de agrıyor, üstüne göğüs acısı, çok perişanım
goncacan Dxp8 göğüs acisi lohusa sendromunu bile tetikliyormus allah sifa verir inşallah kisa zamanda