Ardakumsal Kızlar 9 haftalık hamileyim Mide Yanmam Çok oluyor hicbirsey yiyemıyorum yediklerimi hep atıyorum atsam iyi ama midem alev alıyor çok kötü oluyorum Bi tavsiyeniz varmı yada Eczaneden ilaç alabılırmıyım bilgilendirirmisiniz ??
Tugcecan26 Ardakumsal doktorunuz muhtemelen gaviscon önerir burdaki çoğu anne onu kullanıyor ☺️ malum bayram tatilindeyiz durumu anlatsanız eczaneden de aynısını veriyorlar bir de sade haşlanmış patates çok iyi geliyor
peri5860 Ardakumsal Canım bana 11. Haftamda doktor rennie verdi icebilirsin artık dedi. Daha önce başlamıştı erken hafta diye vermedi Dr. Ama rennie kâr etmedi ben de gaviscon istedim Allah’a şükür o rennieden daha iyi son aylara girdik hemen geçirmiyor az fazla içmek gerek ama yine de mükemmel bir ilaç onun haricinde salatalık ye ve sade soda tüket
peri5860 Ardakumsal Sade soda daha iyi baz özelliği taşıyor. Bu arada ben kola bile içtim gebelikte çok içmemek kaydı ile zararı olduğunu düşünmüyorum. Çok kastikca stres oluyiruz o daha kötü ya ama tabi mideye sade soda iyi geliyor canım