Slnbhs Bugün gittim acile alttan baktı 31 haftalığım ikizlere 27 mm olmuş rahim ağzı. Serklajım var ama gelebilir dedi en son çocuklardan biri 1500 diğeri 1700 dü çok moralim bozuk
Elfnannesi Slnbhs cnm sıkma canını strese sokma kendini en azından 31.haftaya kadar gelmişsin bak olumlu taraflarından bak İnşallah Bi kaç hafta daha dururlar iş yapma dinlen bol bol
Limpid Slnbhs bnmde ikiz cnm insallah acele etmezler.. etselerdd 32 den snra drlar rahatız dıorlar dınlenerek belkı tamamlarsın.
Laayla Slnbhs ikizler erken doğabiliyomuş içini ferah tut Allah’ın izniyle sağ salim sağlıkla kucağına alırsın inşallah
Tuba4629 Hiç korkma canm yenidoğan hemşiresiyim 31e kadar geldiyse maşallah onlara doğduktan sonra biraz toprlanmaları için kalırlar ünitede 6aylık doğup taburcu ettiklerimiz bile var için rahat olsun dua et sen 😊
Slnbhs Tuba4629 korkuyorum kiloları zayıf olur çok kötüyüm gerçekten biri 1500 diğeri 1700 ama bilmiyorum ne olacak serklajım var 27. Haftada 4 doz ciğer geliştirici yapılmıştı şimdi bugün yine yapıldı 😔😔😔😢😢
Aycha Slnbhs Allah yardımcınız olsun, her şey rast gitsin. İnşallah miadında, sağlıkla kucağınıza alırsınız evlatlarınızı.
Deletedmom15257 Slnbhs hayır hayırdır ağlama sakının strese sokarsan daha çok tetikliyor sakin ol güzel düşün bak ben 25 haftada dogum yaptım.ve evdeyiz çok çok şükür cnn hiç üzülme strese girersen o daha betere
Slnbhs Deletedmom15257 allahım bağışlasın çocuklarımızı Allah’a dua etmekten başka bişeyim yok ama içim acıyor
Tuba4629 Öncelikle senşn stres yapmaman lazım stres daha da tetikler , kiloları gayet iyi çoğul gebeliklerde , doğduklarında eğer sağlıklı olurlarsa akciğerleri çabuk toparlarsa makineye ihtiyaçları kalmazsa 2 kilo olmalarını bekler doktorlar iki kilodan sonra hepatit aşıları yapılıp taburcu ederler , ama sen sakin olmalısın ki çocuklar etkilenmesin doğduklarında daha dinç olsunlar çabuk toparlasınlar
Slnbhs Tuba4629 sahan ultrasonda bile 2 kiloyu göremedim bi de Doğunca kiloları da azalacak nasıl büyütecekler acaba ciğer geliştiriciler işe yaradı mı