39+2 olmuştuk kızlar buraya da yazmıştım zaten cumartesi akşam 11.30 da suyumun gelmesiyle hastaneye gittik direk devlet hastanesine.. açıklığa baktılar 1 cm di ama nasıl suyum geliyor pacalarimdan aka aka neyse gerekli tahliller yapıldı dogumhaneye alındım. Açıklık hala 1 cm alttan fitil verdiler bekleyelim dediler açılırsa direk doğuma, nst ye bağlandim aynı zamanda. Neyse beni mahvettiler gelen geçen ebe alttan muayene etti kollarına kadar içime soktular ağrıdan acıdan nasıl kıvranıyorum sabaha kadar ağlamaktan helak oldum. Bunun yanı sıra yanımda ve dışarıda bağıran kadınların sesleri çığlıkları psikolojim aşırı etkilendi. Neyse sabah oldu açıklık hala aynı seni 24 saat bekleticez dediler fitil verdiler tekrar Altan muayene ayrı ızdırap bide nst ye bağlı olduğum için geceden beri hareketsiz suyum geliyor aynı zamanda altımdaki çarşaf sırılsıklam olmuş daha ben öldüm dedim.🤦 Sonra dayanamadim dedim beni ailemle görüştürun hemen kalktım ilacı aldırdım alttan nst den çıktım eşimin annemlerin yanına gittim dedim beni burdan kurtarın ben normal doğuramam açıklık yok hala 1 cm suyum bitti sayılır neyse hemen çıkışını verdim özele gittim baktılar orda da açıklık hala 1 cm ebe dedi sen normal doğuma elverişli değilsin orda da işlemler yapıldı epidural sezeryanla bebeğimi doğurdum doğum anı çok güzel hiçbir şey hissetmedim. Sonrasında normal olarak ağrılarım oldu bugün 3. Gün ayaklandim yavaş yavaş miniğim de yanımda uyuyor şuan 😍