Elenora Merhaba anneler böbrekleriniz büyüdü mü kaçıncı hafta da büyüdü bir önlem alındı mı . Ben 25. Haftadayım böbreğim büyümüş üroloji doktoruna görüneceğim bayram sonrası bilgisi olan bilgi verebilir mi ? 🥹
Sinemarya58 Elenora kızımda sağ böbrek büyümem vardı ve o arada taş düşürdüm çok kötü bir dönemdi katater takacağız dediler kabul etmedim ama inanın doğum sancısı onun yanında ufacık bir şeydi sonrasında da o böbrek ağrım hiç geçmedi bol bol su içmeniz gerekiyor
Feyzabeyoglu Elenora belirtileriniz neydi acaba Sag bobrek tarafimda agrim oluyor benim de ama öyle aşırı değil sık sık geliyor rahatsız ediyor beni acaba öyle bir şey mi
Senannnn Elenora detaylı ultrasonda 17 mm sağ böbreğimde büyüme çıktı kendi doktorum bol su iç dedi küçüktü büyüme sağa yatmadım geçenlerde sordum ağrı yoksa idrar da yanma yoksa birşey olmaz dedi kaldı gitti yani 37. Haftadayım şuan
Kumsalakkus Benimde sağ bobregimde büyüme var sağ tarafa uyumuyorum bide acaba ne zmn gorunmeliyim artık dokotra acaba yine eskisi gibi oluyormu doğumdan sonra filan degisuyormu
Kumsalakkus Nermin1o bilmiyorum ki benim doktorum öyle dedi ama zaten hamilelikte solda uyumak gerkiyormus bebeğe kan akışı için iyi oluyor
Elenora Feyzabeyoglu benim hiç bir şikayet yoktu ağrı sızı yoktu doktor kendi baktı söyledi öyle öğrendim bende
Nermin1o Kumsalakkus evet bende hep sola uyuyorum ama ağrı ve böbrek büyümemde solda ne yapıcam bilmiyorum
Feyzabeyoglu Elenora kadin Doğum doktoru mu söyledi bunu pekii Rutinde bakiyolar mı acaba hic dikkat etmemişim
Senannnn Elenora sadece detaylı ultrason da teşhis koydular bir daha bakılmadı belirti olmadığı için de gerek yok dendi
1prensesannesi_ Elenora benim de aynı şekilde sağ böbreğim büyümüş bayramdan sonra bende ürolojiye gideceğim kesinlikle gitmemi söyledi doktor aşırı derecede idrar yolu enfeksiyonum da var böbreğim büyüdüğü içinmiş bebekde etkileniyormus 31 haftalık hamileyim ve erken doğum riskim var maalesef 😥