nscaslan3437 Kızlar az önce salep yaptırdm anneme o da farketmemiş içtim biraz sonra farkettim süt bozulmuş 🤮🤒 var mı başına gelen bozulan süt içen bisey olurmu ki emin olamadm
Arasada nscaslan3437 cnm bulantı kusma baş dönmesi falan var mı ? Eger varsa git acile hemen yada elini bogazına at kus hemen
KeremSevda27 nscaslan3437 ben çürümüş yumurta yemistim haslama olarak farketmeden ama direk kustum canm sende oyle bse olmadimi
Nisankzn nscaslan3437 basima gelmedi cnm.bikere tam icecektim bardaga koyarken kesildigini farkedip icmedim
nscaslan3437 Huzurr hastaneyi arıyorum çağrı merkezine bağlıyor doktorumda numarasını vermedi 🤮 emin olamadım
HilalErkan Ben içtim canım bozuk süt 3.5 aylık hamileydim hatta bir kutu süt içtim daha sonra bozuk olduğunu fark ettim bulantılarım kusmalarım oldu ama bebeğe bi zararı olmadı çok şükür doktora gittim ama zaten sütün bozuk olduğunu geç fark ettim daha doğrusu tarihi geçmiş ama tadından anlaşılmıyordu bişey
nscaslan3437 Zaten fark eder etmez yazdım eğer mide bulantı gibi bisi olursa gidicem şimdilik iyiyim bakalm