Sak94 evet benim 6.haftada başladı 12.haftaya kadar hep lekelenme şeklinde oldu kahverengiydi ama asla kesilmedi. Tam kesildi diyip 13.haftada ilişkiden dolayı aşırı kanamam olunca hastanede yattım ve o günden sonra da haftada 3 kez pruluton vuruluyordum progestanı da fitil olarak günde 3 e çıkartmıştık 2.gün kesildi kanama lekelenme de 4.gün bitmişti bir daha da gelmedi çok şükür. Ama 13.haftaya kadar hep günlük pedleydim hematom hep vardı ve kahverengi hep geliyordu bir türlü geçmeyecek sandım 13.haftada yaşadığım yoğun kanama sondu onunla bitti öyle. Yine de 17.haftaya kadar kasık ağrım oldukça ve kasılma olmuştu bazen ondan dolayı pruluton haftada 1 vuruluyordum. 17. Haftadan sonra progestanı da hap olarak içmeye başladım önce günde 2 ye düşürdük şuan günde 1 tane kullanıyorum önlem amaçlı, 27+4 olduk ne zaman bırakacağımı doktoruma sorucam artık ama progestan ve pruluton sayesinde bugünlere geldim onu da belirteyim. kahverengi akıntı olursa hemen geçmiyor içerdeki kan kuruduğundan onu boşaltana kadar lekelenme şeklinde geliyor galiba ama aktif kanama olunca 2 günde kesiyor yani kısaca