@_nigarr24_ hayır idrar olduğu belli ya
39+0 akıntılarım arttı lavabodan çıkamıyorum🤔
@Tubag1 yok normal doğum istiyorum ilk çocuğumda her an bekle dediler bende nişan sanıyorum koşa koşa gidiyorum yok beyaz akıntı oluyor
tugcedoganay1 bende 39+3 deyim akıntı benimde çoğaldı çok sık çamaşır değiştiriyorum sürekli tuvalete çıkıyorum baskı çok oluyor
tugcedoganay1 39+5 bizde öyleyiz maalesef beyaz akıntı günde 4 5 kere değiştirdiğim oluyor çamaşırı
tugcedoganay1 dün tamda bu haldeyken birden sancılarım sıklaştı 3 dk 5 dk derken düzenli sancılarım başladı zar zor 3e kadar dayandım 5de doğum yaptım
tugcedoganay1 bende 38+6yim benimde ayni. Camasirim kalmadi artik renkli beyaz karisik yikiyorum ne siyahi ne beyazı makine surekli calisiyor ahdsbfbwb
Kizlar baski demsniz vajinada mi ?? Ben sandalyede otururken igne gibi makatta baski oluyor ama gaz gibi yani , ama makatta sizin de orda mi
@Cicek_1 @haticedmrk
Kirmizibalik1 vajinama doğru itme hissi var. Ama senin dediğin gibi makatimda normal acı var
Cicek_1 ayy o neden oluyo acaba ya sandalyede oturuyorum yemek yicem hep orda otururken makattan boyle feci bisey oluyor bir dk suruyor sanci gaz gibi bisey.. vajinada hic yasamadim ama
@en_guzel_emanetlerim ayyyyyyy ciddimisin
@Mine16 aynı ya kendimi pis hissediyorum valla
@Tubag1 ya parmağımın ucuna kadar ağrıyor her yerim
tugcedoganay1 evettt 37+6da bugün doğum yaptım çok şükür çok sağlıklı bi bebisim oldu dün bende sık sık idrara çıktım aşırı akıntım artmıştı bende 3 4 kez duşa girdim uzun kaldım hep duşta bolca yürüdüm merdiven indim çıktım özellikle dün çok yükledim kendime çünkü akıntım afedersin sümük gibi uzun akışkanlıkta ve çok fazlaydı doğum yapacağımı anlamıştım şükür 11 12 gibi başladı düzenli sancılar 2 saatte doğurdum çıktım doğumhaneden makasta hele sadece 1 kez ıkındım
@en_guzel_emanetlerim maşallah canım bizede nasip etsin Rabbim öyle doğum bebişin kaç kiloydu
@en_guzel_emanetlerim nişanın ne zaman geldi
tugcedoganay1 ha tamam
tugcedoganay1 3550 gr 51 cm doğdu nişanım da bilmiyorum ne zaman geldi çünkü 9 gündür hastanede yatıyordum sancim vardı açılma yoktu plasenta erken ayrılır belki sancılarını riske atamayız demişlerdi bir kaç kez alttan açıklık muayenesi yaptılar ondan sonra kanlı akintim olmuştu ama dün akşamki akıntı ve kanama çok farklıydı