1papatya_ Kızlar 2 farklı doktor gittim. Adete göre 9+5 im ama 3 kere gittiğimde hep ¾ gün geride hafta veriyor gelişmiyor mu bu bebek ? Doktor normal dedi ama sizin başınıza geldi mi merak ettim
ikiprensannesi__ 1papatya_ ilk zamanlar benimde öyleydi canım iki gün felan geride oluyordu şimdi 29 um bir iki gün ileri döndü büyüdükçe yakalar merak etme
Gokce71 1papatya_ sağlık bakanlığının sitesine veri girişi yapıyo doktorlar genelde o da normal gününden geride gösteriyo bebeği. Ayrıntılı ultrasona girince tam günü belli oluyo.
Svd12345 Bn her gittiğimde beş gün geriden geliyordu.. 14+5 de gittiğim gün 14+0 dedi .son gittiğim de 16+4 dü sata göre ama 17+2 dedi. Bu sefer beş gün ilerde söyledi…. Bı kaç gün oynaması normal..
Gokce71 1papatya_ bizde 17 haftalıkken gitmiştik doktor dedi 15 haftalık. Yok diyorum daha ısrar ediyo. Ayrıntılı ultrasona girince benim dediğim gibi oluğu ortaya çıktı. Doktor demişti sisteme verileri girince 15 haftalık çıktı ama 17 haftalıkmış diye.
Minigininannesi 1papatya_ benimde öyleydi 2 gün geride 3gun geride oluyordu ultrason uyumu en son gittiğimde 1hafta önden gidiyor dedi. 2haftaya kadar normalmiş fazlası ya da eksiği sorun olabiliyor. Küçük haftalarda milim oynasa ölçümde gün farkediyor üzülmeyin