uyar-46 Benim gibi son günlerini bekleyen kızlar nasıl gidiyor ben aşırı agırlaştım ya hareket et diyorlar ama genelde oturup yatarak geçiyor🥺
Sevval0308 uyar-46 38+1 olarak yarışmaya katılıyorum🤣çok halsiz yorgun hissediyorum sabah kontrolüm vardı nst de sancı felan yok bebek doğum pozisyonunda ama kanalda değil dün bı ara sancım.oldu ama duzensizdi bel ağrısıyla sonra kasik ağrısı doktorum gün ağrıları normaldir dedi bakalım acaba ne zaman gelcek minnoslar
hulya1406 uyar-46 36+4 üm.Şükür bir sorunum yok.Ama doğumada az kaldı.39 da alırız dedi doktorum.Zaten bir kızım var sürekli ayaktayım. Şuan da köydeyiz bayramda.Yine durmuyoruz zaten sevmem yatmayı.5 kiloyla yoka devam ediyoruz sadece 5 kilo almışım bu kıZımda 🥰🙏
uyar-46 dilay_06 neler yapıyorsunuz ben hareket etmekte çok zorlanıyorum artık hem sıcak hem agırlaştık hayırlıca kurutuluruz inşallah
uyar-46 Sevval0308 benim minnoş bayadır kanalda da ama henüz hiç bir belirtim yok bakalım ne zaman gelmek isteyecekler🫠
dilay_06 uyar-46 evet çok sıcak günlük 2-3 tane hurma, pilates topu, yürüyüş, olabildiğince temizlik, merdiven çıkma ve yeni yeni ilişkiye başladık
Sevval0308 uyar-46 ayy bunları duyunca daha tuhaf hissediyorum hadi bu kız 39 da kanala girdi ee ya ne zaman gelcek sgsgsgsgs
uyar-46 Sevval0308 bence onunla ilgisi yok son anda da kanala girer haftalar öncesinden de girebilir ya benim bebiş döneli de baya oldu çünkü kanala girdikten sonra şu kadar sonra doğar demiyorlar 2 ay içinde gelir diyorlar😂
Sevval0308 uyar-46 benim arkadaşın bebeği kanal girdi doktor 4-5 güne gelir dedi zerre ağrısı yoktu ikinci günü ağrıları başladı😂dogurdu
uyar-46 hulya1406 maşallah🧿 son zamanlarda bir kaç günde bile aşırı farklılaşıyor insan ya her hafta gecen hafta iyiymiş diyorum🤦♀️
Makke uyar-46 bende 38+1 im bakalım bende de sancı felan yok arada karnıma agrı giriyor bel agrım oluyor cok yoegun uykulu hissediyorum bende kendimş bazende cok enerjik Hurma ahududu cayı şçiyorum Akşamalrk yürüyüş merdiven inip çıkma zorlansamda yapmaya çalışıyorum evin içinde yürürken bacaklarkmı aca aça yürüyorum😊
uyar-46 Makke bende hurmayla ahududuna yeni başladım erken gelir diye acele etmedim ama artık düzenli tüketmeyi düşünüyorum bakalım😊
ballikedii uyar-46 38+2 4 Temmuz Salı sezeryan ile doğuruyorum yürümede falan sorun yok ama merdiven çıkmak eziyet 😂
Mine16 uyar-46 Valla ben 39+5 in bugün yarın diye diye 40 a geldik. 3 saat yürüdüğüm oluyor hergün yürüyüş merdiven pilates yaptım hurma yiyorum adaçayı içiyorum tarçın su. Üstüne evi temizliyorum elimle yer sildim 3 gün ama hala yok 😒 herkes arıyor doğurmadın mı diyor her gün psikolojim bozuldu artık yatmaya karar verdim ne yaptıysam gelmedi bütün heyecanım hevesim de gitti. Kendini benim gibi çok yorma gücünü doğuma sakla ne yapsakta bu bebişler kendi istedikleri zaman da ve şekilde geliyor maalesef bunların doğumu kolaylaştırdığına da inanmıyorum
uyar-46 @“Mine16” Mine16 yani kısmen etkisi vardır illaki ama dediginiz gibi hareket dısındakilerin çokta etkisi olduguna inanmıyorum bende acıkcası hepsi vakti gelince geliyor 1 gün bile fazla durması önemli diyo doktorum son güne kadar sabretcez mecbur bi süre daha🥺