findikkiran Merhaba kızlar hazır yufkadan baklava yapacağım ama ilk kez yapacağım daha önce hiç yapmadım eşim markete malzemeleri almaya gitti bana daha önce yaptığınız garantili güzel bir tarifiniz varsa paylaşır mısınız benimle lütfen çiçeklerimm💗
beyzzsenturkk findikkiran bende cok istedim hatta soğuk baklava yapayım dedim ama içinde bir madde oluyormuş hazır baklava yufkalarının cok kararsız kaldım evde açmakla da uğraşamam 😭
findikkiran Melodimm ya evet zaten Her şey oradan bakıp yapıyorum ama tam tutan garantili bir tarif istiyorum en son 4 yıl önceki yaptıkları baklavanın tarifi var Ben daha yeni yapılmış daha garantili tutan bir tarif istiyorum
Anonim3447 findikkiran masmavi3 mutfakta bak istersen Ben hazır baklava yufkasından sütlü Nuriye yapıyorum güzel oluyor
Gultenaslan_27 findikkiran vlh cnm ben önce tereyağını eritiryigum her üç yufkanın arasına çalıyorum daha sonra aynı işlemi yapıyorum daha sonrası da arasinna fıstığını koyuyorum gene her üç katin arasına yagimi çalıyorum daha sonra kesip kalan yağı üzerine döküp kızartıyorum tatlım sıcak şerbetim soğuk oluyoki doktugum zmn sesini duyan iletim diye çok güzel oluyo
Yenibirii findikkiran daha önce yapmistim. Normal kare dilimledigimi begenmedim. Havuc seklinde dilimledigim cok güzeldi ama👍
Carpediem_7 findikkiran 3 tane yufkayı üst üste koyuyorum üzerine erittiğim yağı döküyorum ceviz serpip rulo şekilde sarıyorum ama çok sık deil. Sıra sıra o şekilde tepsiye diziyorum. Sonra düz şekilde kesiyorum kare oluyor zaten. Üzerine kalan yağı gezdiriyorum. Kızardıktan sonra soğuk şerbet döküyorum
SenaSk Bende bimden yufka aldım youtubeda bu tarife denk geldim sabah denedim güzel oldu sadece şerbetini 3 bardak şeker 3 buçuk bardak su olarak yaptım ☺️