Brlk Cigerekacankedituyu valla bende öyle gaza geldim çocuğum üstüne kussa kıyafeti yok başka 😄 yıkanana kadar 3-6 ları giycek shshd
guzelanne01_ Brlk 36 haftamda herşeyimi aldım canım 37 dede yıkadım 38 de herşeyi bitti yıkadım ütüledim çantamı hazırladım hatta odası bile 38 haftamda kuruldu 38+1 de hamd olsun doğum yaptım erkenden hazırladımmı stres olur bende🫣
TBsra Cigerekacankedituyu Ne yaptın kuz merak ettim çantayı hazırladın mı 🤣🤣 Bayramınız mübarek olsun bu arada Hanımlar nice Bayramlar görün inşallah 🥰🌹
Cigerekacankedituyu TBsra kız çocuğa aldığım 0-3 aylık kıyafetlerin tamamını koysam bile hastane çantası hazır olmuyordu. Ben de sipariş verdiğim diğerleri gelene kadar beklemeye karsr verdim. Onlar gelsin beraber yıkar, koyarım çantaya ahdjjdjjd yani hala ortada bir çanta yok 🤣🤣
TBsra Cigerekacankedituyu 🤣🤣🤣 şükür ben hazırladım sonunda. Dün siparişler geldi hastane için değiş tokuş yapmam gerekiyor şimdi ona erlriniyorum zaten zor hazırladım haha üşengeçlik seviyem 🤣🤣🤣
Mutlulukkk Brlk valla bende o kotuyu cagrma olayindan dolayi erteledim braz. 😂 Suan 34+3um yarin veya dger gun hazrlicam artk. Bugun kyafetlernn bir kismini yikadim 🤭 kurumasni bekliyorum. Yikama ve utuleme islerini bitireblrisniz. Cantayi braz daha gec hazrlayablirsiniz🌼
ecehanakbey 37+5’te bayrama denk gelince eksiklikler hala tamamlanmamış oldu.Bayram sonrası 1-2 kargo gelmesiyle valize konulacak inşallah 🥹😃
mikmik_ Brlk bence de kesinlikle hazırlamalısın🙏🏼 ben 32’de falan hazırladım kıyafetlerini ama biraz yoruldum, valizimi hazırlamak 34’lere kaldı ve resmen zulüm oldu eğil otur kalk yerleştir derken, keşke erkenden halletseymişim dedim🫠
Merve1616 Brlk 27+4 teyim.Arefe günü çantayı hazırladım.Bir kaç kıyafet daha var onları da utuleyip çantaya koyacağım🌸
Nur001 Ben ağırlaşırım diye erken hazırladım 29 daydım iyi ki öyle yapmışım çok eksik oluyor unutuyorsun mesela ebeye verileceklere bez koymayı unutmuşum 😅 şimdi son kontrolden önce detaylı ev temizleyim diyorum hep erteliyorum son günler hızlı geçiyor gibi
Cigerekacankedituyu TBsra yarın anacığım geliyor, en azından temizliği yapcaz ajjdsjjsjsj hastane çantasını da haftaya yaparım diye düşünüyorum (yapmadı!)
TBsra Cigerekacankedituyu ahhh ahh temizlik bitmeyen bir çile oldu benim için isyan bayrağını çeksem olmuyor yapınca da ilerleyemiyorum başa dönüyoruz neyse doğum yaptıktan sonra da yanımda kalmak isteyen olursa da ben kabul etmicem hahahaha