Brlk Haftamız bitmek üzere acaba kıyafetleri yıkayıp, hastane çantası hazırlamaya başlamalımıyım siz ne zaman başladınız?
Rabissssscee Brlk 30+4üm 28+5te bi acillik oldum o günden beri bugün yıkayalım yarın yıkayalım dedikçe erteleniyor şimdide havalar yağmurlu falan gidiyor yarın yıkayıp odaya serip camı açıcam sanırım 🥲
TBsra Brlk yemin ediyorum ben daha hastane çantasını hazırlayamadım 38+2 olduk hemen yapmam lazım dün yapacaktım yine araya birseyler girince kaldı 🙈🤣🤣
Brlk Cayvarmiya bi yandan da korkuyorum erken hazırlarsam acaba kötüyü çağırırmıyım diye 😄 bu panik beni öldürcek ilk başlarda bu kadar korkum yoktu en ufak kasık ağrısında delircek gibi oluyorum
Mutlulukkk Brlk valla bende o kotuyu cagrma olayindan dolayi erteledim braz. 😂 Suan 34+3um yarin veya dger gun hazrlicam artk. Bugun kyafetlernn bir kismini yikadim 🤭 kurumasni bekliyorum. Yikama ve utuleme islerini bitireblrisniz. Cantayi braz daha gec hazrlayablirsiniz🌼
Cigerekacankedituyu Kız 36. Haftadayım, bırak çantayı, çantaya koyacaklarımı bile hazırlamamışım. Bebeğin kıyafetleri hep eksikmiş, dün fark ettim de sipariş verdim 😂😂😂 Ama beni örnek almayın, benim rahatlığım insanları geriyor artık. Öyle söyleyeyim jajddjjdjdj
Cigerekacankedituyu Brlk ay başlamışken benimkilere de el atar mısın 🤣🤣🤣 belli ki ben yapmayacağım ajjdjsjj
Brlk Cigerekacankedituyu 😄😄 kız çok küçükler hemen bitti zaten nerdeyse, yada ben çok bişey almadım haralde 😂
Cigerekacankedituyu TBsra bu neyin rahatlığı anlayamıyorum ahshahdhs dur bugün salona yaydığım bebek kıyafetlerini toplamaya başladım, belki çantaya da el atarım jajndnxnn
Brlk Caglaermis1 bende öyle düşünmüştüm ama ütü falan baya sıcak havalara kalıcak diye başladım bakalım 😄
TBsra Cigerekacankedituyu Sorma sorma bende bilmiyorum herhalde en geç sancılar başlayınca ciddiye alacağız hahaha bende iki parça ayırdım demin çamaşır katlarken 🤣🤣🤣
Cigerekacankedituyu Brlk benim kadar almamazlık yapmamışsındır bence. Çocuğu hastaneden çıkarmaya yetecek kadar bile kıyafeti yoktu ajjddjjdjd
ozley Brlk 35+4 den bildiriyorum. Çantamı dün hazırladım. Dinlene dinlene yarım günümü aldı resmen enerjim zor yetti 🥲