Sevdebvt Kızlar Medar hastanesinde doğum yapmış veya yapacak olan var mı? Orada yapmayı düşünüyorum da
Seyms13 Sevdebvt Ekim ayından beri sezeryan doğum ücreti 8500 tl. Haziran ayında zam gelecekti. Şuan ücreti ne oldu bilmiyorum. Bizim doktorumuz Eda Eskimez. Memnun kaldık
HAFIZZ Medarda Normal doğum fiyatı nedir acaba bende Karamürsel de oturuyorum ilk doğumu Sakarya da yaptım çok memnundum ama fiyatlar malum o yüzden hem iyi doktor hemde fiyat araştırması yapıyorum
Sevdebvt HAFIZZ merhaba geçen ay bize normal ve sezaryen için 8.500 dediler ama temmuzda zam gelecek fiyatlar değişecek dediler. Haftaya tekrar gidip bi konuşacam
hunilimom Sevdebvt bunlar herkese farklı fiyat mi veriyor 😂😂 sene başında eşimin iş arkadasi fiyat almışdi 12 bin demişler abi fiyat çok nasıl öderim felan diye konuşmuşlar ordan aklımda kalmıştı
Sevdebvt hunilimom alla alla cidden mi😃 anlamadım valla bakalım haftaya ne fiyat verecekler doğuma kadar 20 bin olmasa bari😂
hunilimom Sevdebvt bı arkadsim var 8 aylık hamile ona da 9 demişler 😂😂doktordan doktora mi fark ediyor ki muayene ücreti de pahalı oldu artık ben gece. Sene doğurdum 6 bindi Medar 400 e yakın muayene ucretiydi devlette yaptım 😂
Sevdebvt Seyms13 haziran ayında 8.500 dediler ama temmuzda zam gelecek dediler güncel fiyatı öğrencem haftaya gidip. Bende Eda hanıma aldım randevu iyi ki öyle yapmışım o zaman ☺️