Hamileanne01 fizikcianne hayır değil ben almamıştım. Yenidoğan dönemde ince bir pilisiniz katlayıp içine kattığımda tam oluyordu 2 ay sonra tam oturduğu için pusetin şeklini alıyor katmaya gerek kalmıyor
Pemberuya fizikcianne benim pusette minder vardı ama sanki biraz derin altına battaniye vs koyunca bebek rahat yatıyor görümcemin kızını yatırdık bi kez
_nigarr24_ Busakturk rica etsem pusetinizin içinde minderle fotoğrafını atar mısınız?Bizim puset de çok derin,minder aldım ama onun da sırt kısmı ince pek bir fark olmadı. Acaba herkes de mi öyle yoksa bizim minderde mi sorun diye merak ettim
Busakturk _nigarr24_ suan takılı değil 20. Haftamızda oldugumuz için daha hazırlamadım sadece aldım ama aldıgım ürünü atabilirim
Feyzaclk fizikcianne Aldığınız pusetin kalitesine güveniyorsanız almayın. Pusetler zaten yenidoğan için tasarlanmış. Ben almadım almayı da düşünmüyorum bana para tuzağı gibi geliyor
Elifkskl fizikcianne ben almadım ama derin oluyor yaa oraya küçük bebek yastığı koyup üzerine Bi müslin örtermiş öyle koyarsın bebeğini daha iyi oluyor