Miraykaan Bebek şampuanı hangi marka almayalım siz neleri tercih ettiniz 7 aylık hamileyim şimdiden almak istiyorum Deterjanı yumuşatıcıyı ıslak mendilini hangi marka almalıyım önerileriniz neler 🤍
Beggg Miraykaan şampuan incia aldım,ıslak mendili baby turco yenidoğan olandan aldım bir de ekstra temizleme pamuğu aldım yenidoğanda başta bu kullanılıyor. Deterjan almadım henüz ama unibaby alabilirim
Elfakca Miraykaan bence yumuşatıcı ya gerek yok bende mustela set aldım şampuan pişik kremi bebek yağı falan içinde ıslak mendili de sleepy yenidoğan kullanmıştım büyük kızıma aynısından şimdi de onu almayı düşünüyorum
esraEb Miraykaan hepsini unibaby aldım civil den. Yumuşatıcı deterjan kolonya falan. Bebek yağı ve şampuanı dalin. Pişik kremi bepantol, temizleme pamuğu e bebekten babyme aldım. Bez ve ıslak mendile hala karar veremedim. Marka da kararsızım.
mnli Miraykaan şampuan ve deterjan minoris baby aldım deterjan için dalan roxy de kullanabilirsiniz ek gıdadan sonra bence minoris yeterli değil pişik kremi sudocrem ve desitin ıslak mendil sleepy aldım ilk doğumumumda ıslak mendil unibaby kullanıyordum ama sonra onun içeriğini değiştirdiler
Kubra_05 Deterjan ve yumuşatıcıyı baby me aldım. Pişik kremi ve şampuanı mustela, ıslak mendili sleepy bionatural yenidoğan aldım henüz kullanmadık ama memnun kalırız umarım 😍
Aysegul17 Miraykaan şampuan ve sıvı deterjanı rahiki mahtumdan aldım pişik kremi mustela ıslak mendil sleepy vegan kokusuz olandan aldım