Ikiz_annesii Yazmelegi_ medipolde bizde öyle yapalım dedik yaptirtmadilar önden ödeme almıyorlarmışmışmış
Yazmelegi_ Ikiz_annesii bizde normalde 34 e kadar almıyorlar ben en son kontrole gittiğimde 33 olmuştum 1 haftadan bisey olmaz alalım dediler yoksa illa 34 ü bekletiyorlar
edkrcy Yareneylul 365 ₺ verdim 2 ay yeni yıldan sonra 480 oldu şimdi telefonda sordum 665 olmuş doğumu pazartesi öğrenicez bakalım
baybarsmom edkrcy senede bir kere zam gelmiyor ki asgari ücrete ve maaslara onlarda 2 kere yapmak zorunda malesef ve özel hastane sonucta kişi hastanesi ne kural koyarsa o. Devlet asgariye senede 2 kere zam yaparken özellere siz senede bir kere zam verin diyemez
edkrcy baybarsmom Devlette asgariye hiç zam yapmasın daha iyi zaten bı halta yaradığı yok yapılan zamların
Totanseyma edkrcy Zeytinburnu Avrasya hastanesine gidiyorum 600 tlydi muayene doktor temmuzda zam gelecek dedi hastaneyi aradım bilgi vermedi ne kadar geleceği hakkında Gop Avrasya 850 olmuş muhtemelen bizimkisi de 850 tl olur muayenesi
Aysegul17 edkrcy dün gittim muayenem 350ydi 490 yapmışlar normal doğum 5bindi 7900 olmuş sezeryan 8di 9500 olmuş
edkrcy Aysegul17 Yine iyiymiş benimkinin zam gelmeden önceki halinden bile uygun keşke o kadar olsaydı bizimde 😔
Hanifekorkmaz 500 tl muayene ucreti oderken 635 tl oldu dogum fiyatlari da cok artti Medipol Bahcelievlere gidiyorum doktorumun normal dogum ucreti 10.000 zorunlu sezeryan 16.500 epidural dogum ise 12.500 tl olmus ssk li fiyatlar bunlar
edkrcy Hanifekorkmaz Bizim zam öncesi 11 bindi normal sezeryan aynı demişlerdi şimdi ne kadar oldu pazartesi öğrenicez artık bakalım
MintPink edkrcy doğum için bir fiyat aldık ama haziran sonunda fiyat güncellenecek dediler. Muhtemelen muayene ücretleri de artacaktır