Prens_prenses777 Kızlar merhabalar bn bugün tam 17 haftalık gebeyim ilk gebeliğim ve Rabbim nasip ederse bir kızım olcak ama bn mi anlamıyorum yoksa bebek hareket mi etmiyor çözemedim bn bu bebeği ne zaman hissedecem valla piskolojim bozuldu korkuyorum
Handecanli Prens_prenses777 ben 19 da hissetmiştim ilk tabi bı hissediyorsun bikac gün hissetmiyorsun sonra sonra sıklaşıyor.
2prenses_masal-oyku Prens_prenses777 herkeste farklı olduğuna inanıyorum belkide bebek hareketidir bunu bilemeyiz 20. Haftalarda hissedenler oluyo 13 haftada hissedenler oluyo yani değişiyo bence
minnakkraker Prens_prenses777 ben 25+3ğm günde bi kaç kez hissediyorum ama öyle çok kuvvetli değil. Drlar da daha çok küçük o kadar ne hissedeceksin diyorlar arkadaşlarım herşeyi hissediyorum diyor bizde mi bişey var anlamadım 😂
Ozik Bende 18+0 oldum bugün sanki hafif bir kıpırtı hissettim ilk kez ama emin olamadim bebek hareketi mi yoksa başka birşey mi diye. 😬
-Ozlem58- Korkmayın normaldir çünkü bazı karinlar ilk gecelik olduğu için geç hissediliyor ,16 ile de hissedilir 22 ile de hissedilir ,bu haftalarda hissediliyor.
Prens_prenses777 -Ozlem58- ay Amin valla amin ins bı hissetsemde şu doktora gitme merakım biraz olsun geçse Allah razı olsun 🤲
Prens_prenses777 Handecanli hayır 17 haftalık oldum ya bide hiç dogurmadim daha önce diomki kendi kendime ya bebeğe bişey mi oldu yoksa içimi rahatlatıyorsunuz teşekkür ederim 💐
Prens_prenses777 2prenses_masal-oyku 2prenses_masal-oyku karnım uzaninca gür gurrr diye ses geliyor acıktım saniyom bu bebek mi bilmiom başkada bir oynama yok ins bebekdir🤲😅
Handecanli Prens_prenses777 benimde ilk daha önce doğum yapmayanlar bir tık daha hev hissediyormus bide bazen bağırsak hareketlerini bebeğin hareketi sananlar da oluyor çok erken zamanda hiç kafana takma daha çok küçük elbet hissedersin sonra hiç durmuyolar zaten içinde ben 32. Haftadayim sabah akşam durmuyor 😊
Prens_prenses777 minnakkraker valla sorma bn bı arkadasa sordum oda bu günlerde dogurcak kızı olcak ddmki ne zaman hissettin o bile diyorki kalp sesi duyduğum zaman hissetmeye başladım bn anlamadım bnde ne var😅