Busakturk 19+4 üm ilk gebeliğim hiç bi kıpırtı dahi hissetmedim tabi heyecanla bekliyorum. Sizin ilk gebelik döneminizde kaçıncı haftada hissetmeye başladınız♥️
Gkee Busakturk ben 16. Haftamda seyirme gibi hissettim aradan 2 3 gün geçti net vurmalarini hissettim kisiden kisiye değişiyormuş
yenibirannis Busakturk bn ilk 16. Haftada seyirme gibi hissettim 19. Haftada netlesti if karin yag kaslarimizla alakaliymis Canm bu okay o yuzden merk etme 23. Haftaya kadar normalmis net hisssetmemek
Hizligonzales Busakturk ilkinde 19 da hissettim ama qgun hissediyosam 2 3 gun hissetmiyordum 22den itibaren net hissetmeye basladim ebemizde zaten 25e kadar normal demisti. Bundada ilk 20de hissettim ayni şekilde surekli degildi 23den sonra hergun ve bet hissetmeye başladım
Ftma4646 Busakturk 3 gebeliğim şuan .son 4 günüm kaldı.13 haftalık hissettim bunu.ve erkek çocuğu olduğu için erken hissettim
leylaAraf Gkee sizin bebeğinizin cinsiyetinl ne acaba cinsiyet ile alakalı diye duydum de o yüzden soruyorum
Busakturk yenibirannis evet normalmiş canım bende heycandan hadi annemm hissettir diyorum hissetmek çok güzeldir sizin için🌸
leylaAraf Busakturk evet erkek erken hissdilir seyrilme şeklinde demek ki doğruymuş ama ben oğlumda hiç hissetmedim çok geç hissettim hatta
Busakturk Ftma4646 oo aşırı erken o haftada ilk duydum benimkide erkek ama sanırım nazlı anası kılıklı😅
Kuzeymiraa Busakturk tatlı bişeyler yiyip sırt üstü uzanın elinizle uyarı verin karnınıza kendinize zaman ayırın sakince. Mutlaka hissedersiniz seyirme dahi olsa 🙏🏻
Pekii Busakturk ilk hamileliğimde 21. Haftada net hissetmeye başladım şimdi ikinci hamileliğim 18. Haftadan itibaren hissediyorum 🥰
Busakturk Pekii ikinci daha erken oluyo deyimi doğru o zaman inşAllah bende saglıcakla sanırıım 1 kaç haftaya hissederim
Hoppala78 Bende 16 17 arası hissettim ama belirsizdi yani tam anlam verememiştim 20. Haftada net hissediyorsunuz ve inanılmaz güzel farklı birşey içiniz değişik oluyor şuandada hareket ediyor minik prensesim
defnezumram Busakturk 21den sonra ufak ufak hissetceksindir canım aslında bu haftalarında da seyirmeler oluyor ama bilmeyince anlamıyoruz
dilanklnc1717 Busakturk ben 18 haftada net hissetim ilk gebeliğim ve baya hissediyorum dışardan bille hafif belli oluyo panik yapma sen ilk gebelikte 20. Haftaya kadar hissedilmeye biliyomus