Medine_yasar05 Kızlar 33 haftalık hamileyim ev temizliği yapacam ama hiç kolumu kaldıracak gücüm yok benim gibi planlar nasıl temizlik yaptınız yada yapacaksınız ben daha bugün bayram temizliği yapacam inşallah
nefessmommm Medine_yasar05 bence oda oda yapabilirsin odanın birini bitir kapısını kapat halin kalırsa diğerine başla ben tez canlıyım oda oda yapamıyorum bir başlayıp hepsini bitiriyorum ama sabah erken saatte başlayıp dinlene dinlene bir şekilde bitiyor hava çok sıcak tansiyonuna da dikkat etmelisin
Sevval0308 Medine_yasar05 doğum içinse bence çok erken 35 -36 ideal haftalar cnmm yine tabi sen bilirsin
Yazmelegi_ Medine_yasar05 sagolsun 30 olmadan annem halletti şimdi sadece tekrar dip köşe sil süpür olcak bu haftalarda kendini zorlamamaya çalış bel ağrısı kuyruk sokum ağrısı girince maffediyor
Youngmotherr Medine_yasar05 ben dün yaptım dinlene dinlene kendimi yormadan sonra sancılarım başladı uzandım geçince kaldığım yerden devam ettim
birnilmeselesi 35+2 yim eşim sağolsun o yardım etti bitirdik hemen 🙈 tek başına olmazmış nett… Yanınıza güçlü brini alırsanız yapılıyor yoksa ben yapamazdım
Medine_yasar05 birnilmeselesi ya ne güzel eşinizle birlikte yapmışsınız benim eşim çalışıyor akşam 9 da geliyor yoksa oda yardım ederim diyordu
rosemomm yaptım yapmaya ama üç gündür kasık ağrım var 🥲 bir anda çok zorlamamak gerekiyormuş bende sabahtan başlayıp akşama bitirdim ama mahvolmuşum🥺
Medine_yasar05 Sevval0308 yok cnm doğum için değil bayram temizliği evim batık durumda evde tek yaşasam bu kadar kirlenmez di eşimin 2 çocuğu yanımda benim ikinci evliliğim kaynanamda gidip geliyor oda evi çok kirletiyor mutfakta yemek yemez odasına gidip yer yediğinide kaldırmaz her yer ekmek kırıntıları var cips paketleri zeytin çekirdekleri aklına ne gelirse o var
Ceylaniko Ben 24. Haftadayım. Hamile olmasam da kadın çağırıyorum büyük temizliklerde. Asla yormam kendimi temizlik için, hele hamileysem asla.
Medine_yasar05 Yazmelegi_ ne güzel annen yardım etmiş keşke banada destek olacak biri olsaydı 33 haftaligim ama evdekiler hep benden bekliyorlar
birnilmeselesi Medine_yasar05 valla yapmaz olaydım diyorum şimdi çünkü ellerim şişti ayaklarım şişti yorgunluğunu atamıyorum 🙈 sağ elimi çok kullandım sanırım sağ elim kapanmıyor o derece boşverin yahu gerçekten birdaha da yapmayacam benden değerli değil iş cidden
Sevval0308 Medine_yasar05 uyy bacım Allah yardımcın olsun saat daha erken bence başla güzelce halledersinn❣️
Sedack Medine_yasar05 28 haftalıgım calısıyorum eşim yardım ediyor ama ev işlerinde yine yoruluyorum ağrılarım oluyor artık yardımcı gelecek 2 haftada bir
Medine_yasar05 Sedack bende yardımcı çağıracagim ama 4 temuzda randevum var sezaryen günü almaya gidecem ondan sonra çağıracagim evde kimseyi istemiyorum temizlik bittikten sonra cnm çünkü ben hastanede 4 gün kalıyorum tansiyondan dolayı eve gelinceye kadar yine batar
Balbebek012 Medine_yasar05 b2nce yapma kendini riske atma ben de 33 ü geçtim çok zor ağrılarım var yemeğimi zor yapıp bulaşıkları makineye katıyorum o kadar temizlik için iki haftaya bir temizlikçi geliyor hiçbir şey canımdan bebeğimden önemli değil valla
Medine_yasar05 Balbebek012 tabi bende temizlikçi cagirsam eşim sıkıntı yapmaz ama ben her hafta cagirsam bile 2 gün sürmez kirlenmesi ondan dolayı ağırdan alıyorum
Nurcanben Medine_yasar05 valla usene usene başladim 2 gün önce yapmaya başladıktan sonra devamı geldi 😂
Selinakbas Medine_yasar05 17+2 haftalık gebeyim şuanda temizligimi tek başıma yapabiliyorum sadece gün sonunda bel ağrısıyla karşılaşabiliyorum🤦🏻♀️ Onun haricinde bir sorunum yok cok sukur ki❤️