Merve171214 prensesannesi_2227 Bence kız senesi çevremdeki herkesin kızı oluyor Allahım biliyor çok ama çok kız istedim bir oğlum var bir de kız olsun dedim Rabbim bir kız bana da nasip etti doğum 29 kasım 🩷
prensesannesi_2227 Defnesmom_ bnmde mart görünyo ama henuz cok erkn 1 aylık fln bnm hayrlısı olsun saglıkla gelsınler
seizetheday prensesannesi_2227 valla benim de ocak şubat arası tam bilmiyorum ne olacak merak ediyorum 1 ay sonra öğrenicem inşallah
leyladilanur 3 yaşında bı kızım var çok şükür Rabb’im bide sağlıklı sıhhatli bı erkek evlat nasip eder inşallah😊 bizimki Daha belli değil henüz daha çok miniğiz Ama çevremde duyduklarim hep erkek☺️
Gizemmiray35 prensesannesi_2227 valla benim hamile kaldığım her sene kız senesi oluyor sanırım 😂3. kızım olacak
1kedi1bebe prensesannesi_2227 allah var hep kız istedim öyle ettim ama oğluşumuz oluyor son 25 gün🙈çin takvimine inanmazdım ama doğru çıkıyor en az 20 kişinin çocuğuyla teyit ettim bi dahakine ona göre deneyeceğim 😂😂
Gulbahar47 prensesannesi_2227 yemin ederim seninle aynıyız hamile kalmadan önce eşim hep kız istiyor benimde ilk günde. Beri içime erkek doğuyor hatta rüyamda kız görüyordum ama tersine çıkar diyorlar
prensesannesi_2227 Gulbahar47 hayırlısı artık amabıde bnm kızmı goren hep erkek dıye sevdı bebkken sonra bunun arkası erkek dedıler hayrlısı dedm 🙈😁