Ozoooo Kızlar bana 11 demişlerdi fiyata eşim dün 18 olmuş dedi sigortamız var sezeryan doğum olacak bu hafta içerisinde fiyat alan doğum yapan varmı
2oglusssannesii Ozoooo bilgim yok canm üstte kalsn bende Aksaray’dayim doktorun ismi nedir canm ben devlete gidiyorum ama cinsiyet öğrenme için inovayae gitmeyi düşünüyorum zamanı gelince muayene ücreti nedir acaba
Ozoooo 2oglusssannesii muayene ücreti 425 di zamlanmadıysa iki hafta önce Mehmet boza gidiyorum ben canım ama tükcan da çok iyi
2oglusssannesii Ozoooo mayada 500 olmuş diyolar birde hiç memnun kalmadım ordan bu kez inovaya gtmek istiyorum Mehmet hocayı çok ovuyolar namini duydum🤣
Ozoooo 2oglusssannesii eğer detaylı baksın istiyorsanız kesinlikle Türkcan tüm organlarına bakıyor Mehmet boz da iyi ama tükcan daha iyi
BBeeBBeeKKoo Bende sormuştum bi iki hafta önce zamlanacak diyorlardı çalışanlar 1temmuzdan sonra olmuştur büyük ihtimal :((( bende Mehmet boz takipliyim.
Ozoooo BBeeBBeeKKoo eski fiyattan yapsalar keşke ya daha geçen hafta gittim doktor 10 gün sonra gün verecekti
BBeeBBeeKKoo Öğrendiiim normal 12 500 sezeryan 14 440 olmuş eşim konuştu biraz önce 1temmuz itibari ile
Ozoooo BBeeBBeeKKoo nerden konuştu acaba bana bilgi vermediler ben Türkcan beyle konuştum yardımcı olmaya çalışırım dedi
BBeeBBeeKKoo Ozoooo valla bende konuşacağım doktorumu daha hiç değiştirmedim yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik bi güzellik yapsınlar ama sanmıyorum 😂