Eksijelibon Bebiş brokoli kadar olmuş. Annesi yine sabahın köründe uyanmış. Bölük pörçük uyumuş. Arefe günü ve dua ediyorum .inşallah hepimiz bebeklerimizi sağ salim kucaklarımıza alalım. Allah sağlık sıhhat , hayırlı evlatlar versin hepimize🤲🏻🤲🏻
Eceee Eksijelibon Amin 🙏 bende ağrılardan değil de bu hamileliğimde erkenden uykum geliyor uyuyorum sabah 5 de ataktayım 😅 ilk hamilelikte gece sıfır uyku sabahlıyordum 😊 30+5 iz gün içerisinde çok kötü alt tarafa baskı ağrısı bel sırt ağrısı çekiyorum 🥲 oturup kalkarken sağdan sola dönerken çok fena 🙁 günler ışık hızıyla geçse de doğursam diye bekliyorum 🤩
3_fistikannesi Eksijelibon bende 30+4 üm. Bende bazen pozisyon bulamadığından rahatsız olup uyanıyorum geceleri. Bide sıcak bunalıyorum. Senin ağrıların mı oluyor
Jamila_Karim Eksijelibon 30+4üm ve 24 saattir asla uyumadım🤦🏼♀️sıcak basmalar, nefes darlığı beni mahv edecek🥹🥹
Bebetlm Eksijelibon erken doğum riski var kızlar 😔bumübarek günde bana da dua edermisiniz vaktinde gelsin bebeğim
Eksijelibon ST55 valla bir bilsem canım. Dön dur dön dur. Uyumuşum mesela 5 ten sonra şu an kalktım 😃
Eksijelibon Eceee bende sabah 5 e kadar uyanıktım 4 saat uyumuşum şimdi uyandım😃 uyumamam için sebepte yook bir anlasam bu uykusuzlugu
Eksijelibon 3_fistikannesi belki bende o yüzden uyanıyorumdur. Deliksiz uyudugumu inan hatırlamıyorum. Oluyor ağrı😔 ki göbeğim cok büyümedi ama bebekten heralde
Eksijelibon Bebetlm ederim canım. İnşallah sağ salim vaktinde kucağına al bebeğini. İhlas okuyorum 1000 tane senin niyetinede okurum🤲🏻