tilbis Bi kaç gündür iyice daraldım hiç birr yere sigamiyorum nefes alamıyorum sıcaklar basiyo ne oturabiliyorum ne yatabiliyorum cok zorlamaya başladı sizde durumlar nedir
Zehra_25x tilbis 35 haftalgm ve saga sole donmem dahada guclesti baya agirlastik nefes darligi hat safalarda ama napalim artk sıkcz disimizi az kaldi.
birannis_ tilbis 30+3 deyim bende yatamıyorum uyuyorum sürekli uyanıyorum sağıma dönsem rahat edemiyorum soluma dönsem aynı şekil aynen sıcak zaten ayrıca basıyor bu saat oldu hala uyuyamadım dolanıp duruyorum 🤦🏻♀️yaz hamileliği zormuş onu anladım
Sevval0308 tilbis 38den selam :( buralar çok fena kızlar gecedendir asla dalamadim yani uyuyamama sebebim de yok aslında yani bir yerim agrimiyor elhamdülillah bulunduğum şehir çok sıcak da değil geceleri ama nedense dalamiyorum
Anneyimbennanne tilbis 34+5 olan ben bu sabahı zor ettim. Evde turlar atyrm ,ayaklarım sürekli yanıyor aşırı sıcak. Rabbim bizi uykusuzluğa alstyr 🌺 ama zor vlla . Az kaldı sabır…🌺
Ruhsuz Ben de 30.haftaya girdim uyku biraz biraz duzensizlesmeye başladı ,belim ve catim ağrıyor yürümekte zorlaniyorum sizde de var mı çatı ağrısı
OflicDi 33+0 den merhabalarr, 3-4 e kadar uyuyamıyorum saat başı uykumu almışcasına uyanıyorum WC git gel yine uyan sağa sola dönerken yine uyan ne ara nekadar uyuyorum hesap şaştı bende artık 🥲🤦🏻♀️