Htcdgrl evet en az bu haftada 1 hafta sonraki kilo alımına bakarak söylemesi gerekti bence de kızımda 2900 çıkıyodu 2590 doğdu fazla gösterebilir ama az göstermesi ilginç bi yanlışlıkta olmuş olabilir ama hiç bi sorun yoksa suni alma boşuna normal istiyosan takip önemli tabi, bende hastane yakın ve küvözüde var diye o hastaneden ayrılamıyorum, ilk doğumumda orda oldu çok güzel geçmişti ilgileri falan ama içime sinen doktor olmadı sümeyye ikiz olduğum halde ilgisizdi gerçekten bide kendine güvenmiyo gibi hissettirdi bana, beni arada detaylı vardı 2 ay sonraya çağırdı ama en son görüştüğümüze enfeksiyonum vardı b 12 çok düşüktü sen böyle ayakta duramazsın dedi araya bayram giriyor iğne vermedi dahiliyeye görün dedi idrar kültürü istedi, 2 ay halada enfeksiyon ile uğraşıyorum acillere gittim hep yazdım ona enfeksiyonla uğraşıyorum böyle böyle diye kan ilacını sağlık ocağına yazdır dedi çıktı önemsemedi gel bakalım önemli demedi bile beni çok kastı kızımda ben evhamlıyım kontrol günlerimde bile giderdim doktor anlıyodu beni yani sen nasıl rahat ediceksen diyodu bunda o rahatlığı yaşamadım