Cuma günü sabah 4.22 de 5 dk da bir gelen sancılarım vardı ama o öyle regl olacak gibi olandan asla değil bu bambaşka doğum sancısı denilen şeyi sadece o anı gerçekten yaşarken anlıyorsunuz.neyse saat 7 ye kadar öyle devam etti daha sonra hemen nişan geldi böyle kahverengi bir akıntı sonra duşa girdim hemen duştan sonra baktım yine gelmiş hastaneye gittik hemen acilmam 1 cm olmuş sancilarim da en yüksek 50 yi gördü doğuma yetecek derecede değildi ilaç verip eve yolladılar kasılma ve sanci kesilmesi için ama ben içmedim ilaçları ne gerek var ki o acı süresini uzatacak sonuçta bende içmedim dedim ki çekebildigim kadar çekerim evde sancımı bitek ağrı kesici içtim eve geldik uyudum 2 3 saat kadar ama uyanınca sancılar önce 15 20 dakika da bir gelmeye başladı sonra yavaş yavaş düştü 20 15 10 diye 5 ten en son 3 e kadar düştü saat 10 11 gibiydi hastaneye gittik doğum başlamış ama açılma yok sancilarim hem düzenli hemde baya çok 100 ün üstüydü yatışım yapıldı odaya alındım sabah 5 e kadar açılma olması için odada bekledim tabi bi gram yatmadan çünkü 5 dakika da 6 dakika da bir sancı geliyor beni bildiğiniz inletiyor hastaneyi ayağa kaldırdım sabah 5 te artık dayanamıyorum dedim hemşireyi çağırdık açıklığa baktı 3 olmuş dedi hadi gidiyoruz doğumhaneye neyse işte orda hemen epidural takıldı bir iki saatte bir ebe geldi açıklığa baktı güzel gidiyor dedi saat 10 gibi 5 cm olmuştu bekle bekle saat 12 de geldi baktı tam açıksın dedi ondan sonra da 14.51 de dogumum gerçekleşti zor oldu evet ama değdi şuan cennet kollarımda uyuyup uyanıyor Rabbim olmayan isteyen kik varsa herkese nasip etsin bu duyguyu evlatlarımıza uzun sağlıklı sıhhatli ömürler versin inşallah tırnaklarına taş değirmesin benim diyeceklerim çok ama baya uzun oldu okuyan bordo berelidir teşekkürler iyi geceler 😁😁😊😊🥰🥰🤲🤲