zehramemmedova5 Baby8 10+0dan tüm gün yatış ayıp söylemesi eşimle ayrı uyuyorum sigara kokusuna bile tahammül edemiyorum hevesle yaptığım yemekleri yiyemiyorum inşallah hemen geçer bu süreç
ElifKarata Baby8 elim kolum kalkmiyor çok yorgunum bide 5 yaşında kız var uykusuzluk tan bayilcak gibi oluyorum gün içinde çok uykum geliyor.
Gulseren_yagiz Baby8 çok halsiz yorgun ve sinirli hissediyorum sabahları bulantim oluyor 3 yaşında birde oğlum var pek dinlenmem de mümkün olmuyor bir kaç gündür gündüzleri uyumuyor 🤦♀️🤦♀️
MinikMucizemm23 Baby8 bizde miniğimle 8+5 iz bende zaten uykucuydum artık daha çok uyuyorum 😂 canım hiç bişey yapmak istemiyor hele sabahları kahvaltı yapmak zulüm gibi hep yatsam akşamlari biraz daha enerjik oluyorum 🤦🏻♀️😂
gulayse_38 bulantılı yorgun hissediyorum 5 yaşında kızm var ilgilenemiyorum dikkat çekmek için sürekli ağlıyor anne seni özledim ilgilen benimle diyor 😢 hemencecik geçse şu günler duygusal olarak kötü hissediyorum
Seyma0101 gulayse_38 aynı durum bendede var 5 yasında kızım var felakat sureklı gecmeyen bulantı ılac ıcıyor musunuz
Baby8 MinikMucizemm23 MinikMucizemm23 benimde kahvaltım MinikMucizemm23 benim hiç yemek yeme isteğim olmuyor kahvaltı bile yapmak istemiyorum yorgun hissediyorum ağızımda tuhaf bir acılık ne zaman düzelir bilmiyorum :((
Dilanak09 Ay kızlar gerçekten ben de o kadar kendimden acizim ki sürekli böyle uyumak istiyorum sürekli uzanmak istiyorum hiçbir şey yapmak istemiyorum Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah hayırlısıyla sağ salim bebişlerimizi kucağınıza alalım
gulayse_38 Seyma0101 denedim bünyeden bünyeye değişiyor tabiki ama bana hiçbir faydası olmadı sadece kusmamı engelledi iç bulantı devam etti. geceleri içip yattım oda çok uyku yaptı gözümü açamadm gün boyu uyumaktan doktorlar ısrarla gece yatmadan önce için diyor ama ben kullanmıyorum