SenaGT aynı durumdayım ileri derecede pko var, 2017 de ilk evliliğimi yaptım 3 yıl evli kaldım herhangi bir tedavi görmedim ama çocuğum olmadı. Zaten doktorlar bana 14 yaşımdan beri hep zor çocuğun olur tüp bebekle bile düşük ihtimal demişlerdi..yeri buna güvenip boşandıktan sonraki ilişkilerimde bile korunmadım. 2022 agustosta 2. Evliliğimi yaptım çocuk sahibi olmak istediğimizi söyledik doktorum spermiyogram testi yaptırdı eşime benim sorunum yetmezmiş gibi eşimin de sperm morfolojisi bozuk çıktı ihtimallerimiz iyice düştü ama girmiştik bir yola adetimi getirdik o ay femara eşdeğeri letu diye bir ilaç kullandım yumurtam oluştu çatlatma yaptık ve ilk aydan hamile kaldım şükürler olsun 🙏🏻 ben 3-5 sene tedaviyle uğraşırız diye düşünüyordum… 36+3 üz şu an 🥹 eşim yurtdışında çalışıyor doğumdan 3 ay falan sonra gelecek 2. Yi hemen düşünüyoruz. Eşim ilk başta tedirgindi hemen istemiyordu ama hem onun açısından hem benim pko durumundan dolayı geç kalmak istemiyorum ben 31 yaşına gireceğim ne kadar geç o kadar zor 😣 bir de beraber büyürler ikiz gibi 🥰 bir de bir kaç sene ara verip sonra yapanlar daha çok zorlanıyor rahata alışmış oluyor 🤣🤣 bu arada hamileliğimin ilk haftalarında kistim patladı bebeği kaybetme eşiğinden döndük, zorla alacaklardı doktorumuz kurtardı. O kadar ağrım vardı ki acı eşiğim yüksek olmasına rağmen ağrıdan bayılıyordum. 2. Trimesterde tam bir kabustu sürekli hastanelerde geçti kanamalar vs..