Braa3434 Esraaaaacun Evet ben bugün gittiğimde sordum normal doğum 10 bin zorunlu sezeryan 16.500 isteğe bağlı sezeryan 30 bin dediler doktordan doktora değişiyormuş ama çok bir fark olacağını sanmam aralarında
B-et1 Ben geçen gittim kontrol olduğu için öğrenemedim sormak da aklıma gelmedi pazartesiye kadar öğrenmezseniz yazarım 😂 hangi doktora gidiyorsunuz
Esraaaaacun B-et1 Derya Kanza gül e gidiyorum ben canım ben memlekete geldim de sormaya da unuttum geçen muaneye gittim derya hanım öğlen sonrası için yoktu
Esraaaaacun Braa3434 bende sanmıyorum ya standart fiyat ben güncellenmeden önce sormuştum hep aynı fiyatı veriyorlar
Kutludogmus Braa3434 ıstege bağlı szeryanda nasıl oluyor bende mesela panık atak var asla normal doğurandan tansıyonum çıkıyor dırek bunu doktora söylesem zorunlu sezwryan olarak yaparmı acava
EceSaree Ben Asiye uzun a gidiyorum kizlar normal doğum 12.000 sezeryan 18.500 dendi bana sanırım doktordan doktora fark ediyor doçent olduğu için
Nurcan3437 EceSaree bende o dr dayım ama bu fiyatlar değişmis bana sezeryan 12 denmişti siz kaç haftasınız
Btl9696 Esraaaaacun normalde ekim ayında ama erken alma ihtimalleri var bebeği gebelik zehirlenmesi riskim var