Dlyergn Merhaba gebelıgımden bu yana oksapar ıgne kullanıyorum karnımda alt kısmında ele helen yumru erık kadar beze olmusmus oksapar kullanıp bu sekılde olan var mı
Pamuk Dlyergn Bende hic olmadı kuzenimde oldu doktor bazı hatalı vurmalardan kaynaklı zamanla geçer demiş.
elif-asil Dlyergn aynı bölgeye vurduğunuz da olma olasılıgo hep fazla… Bu yüzden hergün bir bölgeden vurun bacak. Kol… Göbek dönşmlü olunca daha az acı ve vücutta daha az deforme oluyo
Ay-Bek Dlyergn 9 ay kullandım bende hiç olmamıştı. Bu ikinci hamileliğim yine kullanıyordum 11 haftadır yine olmadı. Doktoruna sorsan bir canım ne diyecek? Belki herkesin vücut yapısı farklı ondan olabilir.
Dlyergn Korktum bende ele gelen bır kıtle olunca telaşlandım 31 . Haftadayım tabı bunca zamandır hep oksapar kullandım
Meleksynargn Dlyergn iğnenin havasını alıyorum oyle vuruyorum 6 haftalikken başladım ignelere daha önce bnm de oluodu sonra doktora söyledim öyle yap dedi şükür simdiye kdr olmadı oncekilerde geçti ve Bi gün sağ Bi gün sol vur dedi kola ve bacagada yapılıyor ama doktor göbekten vurmami istedi
melekannesi07 Ben enox iğne kullanıyorum koldan , Yanlış yere denk gelince benimde kolumda oluyor bazen ….Rabbim herkes’in bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin…
Minik1Civciv Dlyergn beeennn 🥹 22+3 üm iğne vurduğum yerler şişiyor deri altında beze gibi. Ve bazen aşırı canım yanıyor. Ben sabah akşam vuruluyorum hamile olduğumu öğrendiğimden beri. Canım çok yanıyor ama bebeğim iyi olsun yeter 🥹
Hilalgurce Dlyergn bende iki beze oluştu korktum buralara bakayım dedim, siz yeni nir yondtem bulsunuz mu
lyraag Enox kullanıyorum kolumdan yapıyoruz biz. Minik bezeler arada bende de oluyor. Aile hekimliğindeki hemşire zamanla morluk ve beze olabileceğini söylemişti
cileklipastasever Dlyergn ignenin yan etkilerinde bunun olabilecegi yaziyor.bende de oluyor ki havasini alarak yaptigim halde. her defasinda olmayan kismi ariyorum cunku odem olan yere yapmaniz pek mumkun degil acisindan dolayi.