nimetemucin05 Tugcemiss- 21. Haftadayim uykumun arasında hala yatiyorum🙄 galiba göbek büyüyünce yatilmiyor sol tarafıma yatmaya özen gösteriyorum
Deletedmom_103 Tugcemiss- göbek büyüyene kadar devam sonra istesende yatamıyosun zaten. Bende ara ara yatıyorum 15+5 çok fazla göbek yok daha bende
Aysee1123 Tugcemiss- 23 haftalığım halen yatıyorum çokta seviyorum 😂 Daha çok sola yatmaya çalışıyorum ama geceleri kendimi dönmüş buluyorum
Bbuusra Tugcemiss- Ben 8. Haftamda sordum. Yatabildiğin kadar yat dedi. Sonra zaten yatamayacaksın dedi. Bir sakıncası yok dedi.
ElifKarata Mervealya188 o haftalarda yüzüstü yatmakta sorun olmaz mı karın epey şiş oluyor nasıl yatiyorsunz 🥰
e_blue_sky_a Tugcemiss- ben full yüz üstü yatan Bi tipim. Ama gebeliği öğrendiğim andan itibaren yüz üstü yatamıyorum
Aslibh Tugcemiss- hamile oldugumu ogrenir ogrenmez sola yattim hep karin ustu yatma kan akisi guzel olmaz hep sol
turkuaz_ Tugcemiss- canım böbek büyüyünce yüz üstü yattınmı bebek tekmeliyor zaten içerden 🤣 benimki öyle yapıyor yanı azcık sıkıştımı hemen tekmeliypr içerden doğrulana kadarda durmuyor sonra dönünce duruyor
Mineee66 Tugcemiss- 29. Hafta ikiz gebelikten bildiriyorum bacım yatabildiğin kadar yat hiç bişey olmaz bu haftalarda ondan sonra zaten istesende yatamıyosun