meryy2615 Benim çok zorlu geçiyor mide bulantıları, insAllah cinsiyetini bayramdan sonra öğreneceğiz 💕💕 sizinkiler beli oldu mu ? 🤰🌸🌸 Bugün tam 15+0 olduk💕💕
H1z2a3 meryy2615 14+1 olduk 😊 hafif bulantılar ve felaket mide yanmam var ya 😒 yemek olarak hiç birşey yiyemiyorum hele ki ev yemekleri felaket sadece dışarıdan gelse yiyebiliyorum onun harici hep peynir ekmek yiyorum. Açım aççç😂 cinsiyet için de bayramdan hemen sorna gitmeyi düşünüyorum meraktan çatladım artık🤣
Dresm Bizde bugün tam 16+0 canım, en başından beri kanama problemim vardı 1 ay önce oldu en son çok şükür birdaha olmadı, hiç kilo almadım henüz karnım da pek yok 🤷🏼♀️ midemle başım belada zaten, minnoşum sağlıklı olsun gerisi önemli değil 🥰
H1z2a3 meryy2615 benimde sabah bulantı akşam mide yanması 🙄 bu çok erken başladı mide yanmasına normalde biraz daha zamanı vardı aslında🤷♀️
meryy2615 H1z2a3 hiç belli olmuyor ki canım bu belirtiler sanırım kişiden kişiye geçiyor, ben yeni Yeni karnımda seyirme hissettim çok şaşırdım bu kadar erken olur mu diye ama zayıf insanlar sanırım hissediyorms araştırdım biraz zayıf sayılırım 😍🙏
H1z2a3 meryy2615 benim 4. Hamilelik😂 ama bu diğerlerinden çok farklı mide yanmam bebek büyüdükten sonra olurdu bulantım çok daha fazla olurdu şimdi tersine döndü işler 😅
H1z2a3 meryy2615 artık zamanı zaten canım seyirmeler kalp gibi hissetmeler bazı bebekler daha çabuk hareket ediyor zaten daha çabuk hissediliyor
meryy2615 H1z2a3 ay masAllah ne güzel Rabbim bagislasin 🙏😍 benim ilk biraz zorlu yollardan geçtim çok şükür bebeğime kavuştum, tedaviyle oldu. Rabbim nasip etsin insAllah
H1z2a3 meryy2615 tabi canım zor zamanlardan geçtiysen inanamazsın 😊 hayırlı sağlıklı evlat olsun inşallah canım 🤲 cinsiyet için dr tahminde falan bulundu mu hiç