GulKeskin mrahika bu bir sorun degil hamilelik belirtisidir hele ki suan tam adet olman gerekirken olmayan zamandasın 😊 ve çoğunluk bu durumu mutlaka Yaşar 2 hamileliğim de de yaşadım çünkü Adet olamıyorsunuz ve bebek rahme yerleşiyor rahim genişliyor Zamanla gecicek 🙈
Nazlicannn196 mrahika çok normal galiba 12 ci haftaya kadar çektim ben afet sancısı gibi kaşık ağrısını
Sum-sum61 mrahika ben de 6 haftaya kadar çok sancı çektim. Bebek yerleşmesi rahim büyümesi vs normal dedi doktorum.
Minederin Ben kızımda hamile oldugum zaman adet sancisi cok cektim simdi8 haftalik hamileyim sadece kasık ağrısı cektim cok sukur gecti ama simdi
flowerlover Benimde tamda şuan oluyor bu beni çok panikletiyor. Kahverengi lekelenmemde var. Böyle bir süreç yaşayan var mı? O lekeyi gördükçe canım acıyor sanki.🥹 sancım artıyor gibi.
flowerlover gamzeadattk bugün gideceğiz bakalım göremedik keseyi uygulama şuan 6 hafta diyor ama göremedik..🥺
Ezgiosmn Hamileliğimin en başında karın kasık göğüs ağrısı çok fazla yaşamıştım hatta adet olmadığım için adet belirtisi sanmıştım ama hamileymişim daha sonra anladım normal ağrı süreciymiş içiniz rahat olsun