nef1see Kızlar bugun adet olacakmissim gibi sancim oldu gün içinde aralıkları uzundu ama oldu simdi hastaneye geldik ve acilmam 1,5 santimmis sizce dogum belirtisi mi dogumum yakınmi
Elifmom nef1see doğumun çok yakın canım benimde öyleydi uzun aralıklı sancılardı sana tavsiyem evinde sancılarını çek ne zmn sancıların az süreli çok sıklıkla oldu durma hastaneye git acilman olur.
Elifmom nef1see benim ikinci hamileliğim şuan 38+4 olucam bende birazdane benimde sancılarım oluyor ama uzun arayla özellikle kasıklarımda bebeğin kafasını hissediyor gibiyim normal olsaydı çoktan doğurmuştur ilki sezeryandi bu bebiste sezeryan olucak.
Elifmom nef1see nişanın gelse hemen gitme doktora yatış verirler sancılarin sıklassin öyle git önemli olan sancı ben ilkinde Nisan gekdi diye gittim olan sancım bile korkudan gitti gerçekten iki gün yatış verildi bırakmadılar evime gelseydim sancılarım belki olurdu ama nasip olmadı bebek hareketleri azaldı daha sonra sezeryana alındım
MelikeBlbl16 Benim de nişanım geldi. Aksamdan beri kasık agrısı bel agrısı yasıyorum ama sıklık yok. 2 saat fln uyudum. Simdi de karnım acıktı. Uyumaya çalısıyorum güç toplamak icin. 20 dakikada bir agrılarım tekrarlıyor. Suyum gelmedigi sürece evde olucam insallah.