Mrymozbek ya ablacım ben olayı sizin gibi kişisel değerlendirmiyorum. Ben böyle bi durum hiç yaşamadım Allah yaşatmasın. Benim kendi doğrularım yanlışlarım var. Kendi inancım var. Hepsi bana ait şeyler. Seninkiler de sana ait. Ama burda 3.bir şahıs söz konusu onun doğruları, dini değerleri çok farklı olabilir bu ne beni ne de seni ilgilendirmezki. Yasal sınırlar içinde eğer cinayet kabul edilmiyorsa bizim yorum yapma hakkımız zaten yok. Eğer kadın buraya deseki sizce aldırayım mı? Böyle bi soru yazsa o zaman hepimiz fikrimizi beyan ederiz. Dikkat ederseniz ben aldır veya aldırma yazmadım. Benim fikrim sorulmuyor. Sizin fikriniz de sorulmuyor. Burda herkes çok vicdanlı merhametliyse eğer birisi çıksın desin kardeşim sen doğur çocuğunun tüm masrafları bana ait. Bunu desin o zaman helal olsun diyelim. Buraya vicdan azabı çektirecek cümleler yazmak sizin vicdanınızı rahatlatıyor mu? Bu kadın ne halde biriniz de bunu sorun? Belki yiyecek ekmeği dahi yok? O kadar dindar insan var aranızda kimse sormuyor kardeş nasılsın? Neden bu kararı verdin? Ne yaşadın? Aç mısın tok musun? Bence gerçek dindar linç etmeden önce bunu sorar sormalı. @tlhmrv genel bi cevap yazdım kendimi açık ifade ettiğimi düşünüyorum