gokcesgoktas Kızçelerim doktorum boğmaca aşısı için bir hastalık olmadığını ama vurulursam çok iyi olacağını söyledi bebek için çok faydası var dedi ama bana bıraktı vurunup vurunmamayı vurulan var mı ? 🥹
aleyna82 gokcesgoktas merhaba bu aşıyı ilk defa duydum hamilelik sırasında mı vuruluyo yoksa bebek doğunca onamı vuruluyo
betty12 gokcesgoktas bence yaptırın. bebek doğduktan 2 aya kadar koruyo bebeği. tetanoz aşısı yaptırıyoruz içerisinde normalde boğmaca da olmalı fakat yok. sadece tetanoz ve difteri içeriyo.
gokcesgoktas __mom1 Eczaneler satmıyor kuzum aile hekimi vuracakmış dendi bana aşıyı sordum ben satmıyoruz dediler
__mom1 gokcesgoktas tetanoz difteri ve boğmaca 3lü aşıymış bu eğer aile hekiminde varsa ben de sorayım bana yok eczaneden alman lazım demişti çünkü
Bebegimmmm12345 __mom1 ben vuruldum. 3 aşı beraber. Eczaneden satın alıyorsunuz. Sağlık ocağı tetanoz aşısını bile tedarik edemedi ki bunu etsin ☺️. Bence olmalısınız ben 28.haftamda oldum. Bir bucuk aç önce 400 tl ye almıştım şimdi ne kadar bilmiyorum
Aissenurr __mom1 yaptırdınız mi peki ? Ben bu aşıyı yaptırmayı düşündüğüm için 22. Haftada tetanoz aşısını yaptırmadı. Şu an 28 hastalığım ve tdap i yaptırmayı düşünüyorum
Bebegimmmm12345 __mom1 rica ederim. Aşının adı da boostrix lazım olursa eğer. Eczaneden satın alıp sağlık ocağında vurduruyorsunuz.
Aissenurr Bebegimmmm12345 Bende bu aşıyı yaptırmayı düşündüğüm niçin 22. Haftada tetanoz asisi olmadım. Şu an 28 hastalığım ve yaptırmayı düşünüyorum. Size bu aşıyı doktorunuz mu önerdi peki
__mom1 Aissenurr yaptıramadım aşı piyasada yoktu mecburen 28de tetanozun 2.dozunu oldum. Bulabilirseniz yaptırın
Bebegimmmm12345 Aissenurr evet doktorum bu aşıyı yaptırmamı söyledi. Reçete ile yazdı eczaneden aldım acilde vurdurdum