Gulbahar47 crazymommy benim 1. Trimester zor ve kanamalı geçmişti o sırada amcamı kaybetmiştir herşey üst üste gelmişti şuan 15. Haftama gireceğim bir gün sonra çok şükür benim için balayı 😀
crazymommy Melodimm Oluyor canım ben ilk 12 hafta aşırı yürümeme ağır kaldırmama hiç durmamama rağmen hiç olmadı bir kez bile , 13 den beri haftada bir oluyor hemde bebekte kesede rahimde asla kanama alanı ve sıkıntı yok ona rağmen sebepsiz 🥲
crazymommy YigitPoyrazMomm Ay bende de hiç ağrı yok o yüzden şaşırıyorum heryerim ağrıyor diyenlere 😂 16 bitti hala karnımda yok bakalım ne zaman ileri doğru gitmek isteyecek bebişko
YigitPoyrazMomm crazymommy 15+2 canım gayet normal benim karnım çıktı benimki ağrılar öyle ahım şahım değil ya bebek büyüyor karın çekiliyor herkeste aynı olacak diye birşey yok😂
Busra-1601 crazymommy 2.trimestera geçtikten sonra hem kanamam oldu hem kesem delindi suyum geliyor bana hiç balayı gibi geçmiyor bu zamanlar ama hamd olsun bebeğimin canı içinde olsun da kabulümdür her sey
bdenerigokce crazymommy ilk trimester da tatile gitmek istiyordum ama ne mümkün 10 dk lık yolda midem bulanıyordu😂 ne zaman 2 ye girdim çok şükür azaldı hala var ama en azından rahatsız etmiyor😂