Herkese ortak cevap niteliğinde yazayım arkadaşlarim inan çok huzursuzum. Valizlerimi toplamaya geldim odaya,arkamdan geldi gitme diye😔
Biz 7 sene olcak evleneli,nisanliyken falan böyle her gün icmezdi veya belki iciyordu ama ben bilmiyordum. Sonra evlenince de ilk zamanlar gece yarıları gelmeye başladı,ben yine sabrettim dua ettim ,çok şükür 5 vakit namazimi da kılarım ama.onun ben odada namaz kılarken balkonda içmesi kadar kotu hissettiren bişey daha yok. Kaç kez namaza teşvik ettim belki o yola girerse aydınlanır unutur diye ama yok. Zamanı var kılcam deyip durdu sürekli ki herkesin kendi imanı sonuçta ama benim bunu yapmamdaki amaç o kötü yoldan uzaklasmasiydi. Olmadı. Rabbimin bi bildiği vardır dedim hep. Sonra uyuşturucu vb şeyler içtiğini gördüm,hatta bu yüzden bana türlü iftiralar attı,şiddet de uyguladı ve ben aileme sığındım. Bunların hepsi alkol bağımlılığı yuzunden oldu diye düşünüyorum çünkü normalde çok iyi biri ama içki vb içince 180 derece dönüyor. Bazen çok iyi bazen iyice zivanadan çıkar. Benim de sınavım bu dedim ve türlü yalvarıslari sonucu döndüm eve. O zaman gerçekten de bıraktı baya içmedi hicbisey. Şuan uyuşturucu icmiyordur ama alkol her gece. Artık eve de eskisi gibi bakmıyor,gel beraber biseyler yapalım diyorum ona da yanaşmıyor. Bebegimizi düşünelim bak diyorum,şuan her şeyden önemli diyorum bön bön yüzüme bakiyor. Yani isteyerek yaptık biz bu bebeği,nasip olamayan öyle çok kişi varken sukretmemiz lazimken yaptıkları canımı yakiyor hem de dayanılmaz ölçüde. Hayatımın özeti budur. Lütfen yargılamayın,çünkü burdan yargılamak en kolayı. Allah kimseye yaşatmasın bu ve benzerlerini. Nolur dua edin benim için,eşimin adı uğur. Benim adım Merve..Bıraksın diye dua edin,evimizin huzuru için,bebeğimizin hayırlısıyla gelmesi için. Buradaki herkes zaten isimce bilmesem de duamda. Hakkınızı helal edin çok uzun yazdım kusuruma bakmayın lütfen 😔