Dilek1903 Biz bugün 38+2 olduk oğluşumla 💙 ama bugün normalden daha şiddetli bir bel ağrısı başladı kısmet olursa normal doğum bekliyoruz umarım herşey yolunda gider ve sağlıkla bir an önce gelir çünkü böyle çok zor sizde durumlar nasıl
September_ Dilek1903 39/1 oldum ara ara sancılar yokluyor geçiyor. Oğlumu 38/5 de doğurmuştum normal doğumla halbuki 😢
EsiraK Dilek1903 Hafif belinize kalcanizin üst tarafına masaj yaptırabilirsiniz evdekilere yada eşinize çok iyi geliyor rahat uyku geçiriyor insan benim çok şiddetli bel ağrılarım var uyumaya geçerken eşim yapıyor öyle uyuyakaliyorum sabah çok dinc uyanıyorum bel ağrısı diye birşey kalmıyor bütün gün ama masaj olmadığında bel ağrısıyla uyanıyorum tabi :)
_nigarr24_ Dilek1903 38+2 bizde de ama geçmiyor🤦🏻♀️sanki son haftaya gelince zaman slow motion modunda akıyor. Doğurmak için sabırsızlanıyorum😄2. hamilelik bir de
ballikedii Dilek1903 ayy bizde 38+2 yiz valla bel ağrısı bende hep var bir de 1 haftadır mide yanması var inanılmaz makat geliş bizimki 4 Temmuz da sezeryan olucam haftaya bu saatlerde oğlum kucağımda inşallah çok duygulandım gene 🥹🩵
Dilek1903 September_ ayyy darısı bana inşallah benim oğliş de 39 a kadar durmaz gelir 😇 nasıl geçmişti doğum bende normal istiyorum ve korkuyorumda son zamanlara girdikçe 😬
September_ Dilek1903 oğlum çok kolay doğmuştu toplamla 2 buçuk saat sancı çekmiştim çok hızlı ilerlemişti açılmam ama bu sefer bizim kız nazlı çıktı doğmak istemiyor galiba 😂
Dilek1903 September_ gelir gelir yeterki sağlıklı gelsinler 😇 darısı bana ya inşallah hızlı güzel bir doğumum olur 🥰
Patatesanne Merhabaa 38+3 den selamlar. Sizdede hareketlerinde biraz azalma oldumu bu haftada. Yani uyuyunca uyuyor hareket ettimide resmen dayak yiyorum. Pazartesi sezeryanım var inşallah 🙏🏻 hayırlı doğumlarınız olsun
Dilek1903 Patatesanne amin canım Allah sağ salim ağrısız bir doğumun olsun inşallah 😇 bende bugün 38+3 üm ama hareketleri maşallah iyi özellikle geceleri hiç durmuyor uyuyamıyorum
Aysenur-2019 37+6 yız biz kızımla ama kilosu 3 kg dedi önceki haftada öyle söylemişlerdi ama başka şehire geldik tayin sebebiyle dr cihaz eski ondandır filan dedi ama benim içim hiç rahat degil
Aysenur-2019 Dilek1903 1 haftada hiç kilo almamış o yüzden son haftalarda daha cok alıyor demişlerdi hep cevremdekiler
Dilek1903 Aysenur-2019 korkma canım kilosu gayet iyi bence benimkide yavaş ilerliyor ama doktorum sorun yok dedi normal doğum düşünüyorsan özellikle kilosu çok çok iyi doğana kadar buçuklara yaklaşır
Dilek1903 _nigarr24_ benim ilk gebelik bende heyecanla bekliyorum inşallah sağ salim alalım yavrucaklarımızı kucağımıza 😇
Aysenur-2019 _nigarr24_ söylenen kiloda dogmuyor ztan daha düşük dogmuyor mu ölçümüde bi hafta geride ve gecen haftaya göre kilo almayınca endişe ettim
Aysenur-2019 Dilek1903 ya teşekkürler normal doğum olacak inşallah 1 parmak acıklık var dediler yakın galiba dogumda sağlıcakla kucagımıza alırız inşallah
_nigarr24_ Aysenur-2019 merak etmeyin doğuma kadar artar. Bizde 30. haftaya kadsr geriydi bir anda arttı. 39. haftada 3400 oldu