Sema5844 Kızlar bugün 36+4 um hurma yemeye başladım 2 adet yedim . Ama ahududu çayını bulamadim ve erken mi yani içmek için ve nerde satiliyor aktarda yok
MelikeBlbl16 Sema5844 ben internetten almıştım. 39.haftam bitmek üzere adacayına basladım yeni. Ekstra olarak
Gamze-gmz Sema5844 erken değil canım benim de ilk bebeğim de 37 de başlamıştım.hurma günlük 7 adet yemeye çalış ananas suyu ve ananasta rahim yumusatiyor. Bol bol squat ve plates çok yardımcı bu konuda
Birkucukmucizem Sema5844 ahududu çayını bende her yerde aradim bulamadım trendyoldan aldim trendyolda var 30 gr 50 tl 30 gr ama baya çok geliyor
2019-ikra Sema5844 bende hergün içiyorum çayı bide hırma yiyorum 36 da başladım inşallah faydası olur
tomurcukannesi Sema5844 ben dün gece içtim ilk defa ve aşırı sancılandım. 38+3 oldum ama biraz daha beklicem içmek için
runkli0606 Sema5844 valla ben gergün 5-6 hurma yiyorum şuan değil hergün hamileliğin başından beri daha öncesindede böyleydi bence doğuma bi etkisi olmuyor tamamen hurafe 32 haftadayım çok seviyorum ve sürekli yiyorum