adenimm_ Bebek araba modelimiz stokke oda puset olmuyor normal oto koltuğu alırız diye düşündük ilk başta ki süreçte puset olmayınca naptınız vardır illa ki benim gibi pusetsix araba alan🙈
ASE6154 adenimm_ eskiden pusetmi vardı sanki, normal arabayı yatırıpta koyuyorlardı çocuğu, ama benimde bildiğim bazı hastaneler pusetsiz çıkarmıyorlar
Rmysahmet adenimm_ ben de puset olmadan çıkaramazsınız diye biliyorum çevrenizde birinde varsa ondan rica edin bence riske atmayın araba vs kabul etmeyebilirler
Btlabk adenimm_ pusetimiz yok almayıda düşünmüyorum bez cantalar var bebegi cıkartmak için onu kullanacam
Tire35 Bazı hastaneler pusetsiz salmıyorlarmış bebeleri Allah muhafaza bir kazaya sebep olmamak için bana arkadaşım verdi onu kullanacağız inşallah
adenimm_ ASE6154 aynen öyle kucağımızda çıkarırız yada bebek arabamızı götürürüz diye düşündüm çünkü bebek araba modelimizde puset yok
Pellonn Ben evde hastanede poşete karşıyım yeğenim iki defa içinde kayıp son anda boğulmaktan kurtulmuş ama bebek arabası pusetli olduğu için sadece dışarda kullanacam oda zaten belirli bir aya geldikten sonra poşeti çıkarıp diğerini takarım
cevriye35_ Bende pusetsiz aldim bebek arabasini kucagimda getirdim bebegimi hic sorun yasamadim eksikligini de hissetmedim
adenimm_ Rmysahmet olmadı yeni doğum yapan arkadaşım getirir ama ben kucağımızda sorun çıkarmazlar diye düşünüyorum
adenimm_ Btlabk sizde mi pusetsiz bebek arabası aldınız bez çanta duymamıştım bende kucağımızda çıkartırız zaten eşim arabayı sürcek arkada kucağımda taşırım diye düşünüyorum
Btlabk adenimm_ bebek arabası almaya daha fırsatım olmadı doguma annemin yanına geldim arabada yer kaplamasın diye almadım alırsam pusetsiz bebek arabası alıcam puset cok agır ve hantal kucagınızda cıkarmanıza izin verirlermi bilmiyorum dha önce dogum deneyimim olmadı googleye bebek tasıma cantası diyince cıkıyor bir bakın isterseniz
Merveclskn10 https://babyplus.nl/product/anex-air-z-buggy/?attribute_pa_kleur=ivory&channable=038b8d6964003139383437352b&utm_source=daisycon&utm_medium=affiliate&utm_campaign=shopforward&gclid=Cj0KCQjw7uSkBhDGARIsAMCZNJt_PfVD77zlUn4qIbN1hMWoPO6lAOueUzq_XmlTCEnhT8cjf4M6pFsaAhSwEALw_wcB Ben busetsiz kullanabileceğim bu arabayı aldım. Ama pusette ayrı aldım araba için. Bebek arabasını pusetsiz kullanmayı düşünüyorum.