Guzelgunlerim Arkadaşlar ben 7 haftaligim kahve lekelenmem var.bugunde oldu hatta kırmızıya çaldı.acil doktora gittim kalbi atiyodu birşey yok dedi.progestan verseniz dedim dedi ki bir etkisi yok kanıtlanmış bir şey yok size de böyle diyen Dr oldumu
Elifyagmur Guzelgunlerim bende bi doktordan dinlemiştim ve kendi doktorumda aynı şekilde söyledi rahmin kasılmasını önlüyormuş sadece düşüğe engel olmuyo nasip yani hakkınızda hayırlısı olsun
Gkee Guzelgunlerim vermesi lazimdi benim ilk ögrendigimde 5 haftaliktim 7 haftalikken gittigimde cok akintim oldugunu söyledim kanamam yokken bile progestan verdi ne olur ne olmaz kullan demisti
Zeyno19 Guzelgunlerim benimde o haftalarda kanamam oldugunda devlete gttim düecegi varsa düsecek saglikliysa tutunur die hicbisey yapmadi.icim rahat etmedi ozele gttim doktorum igne ve progestan verdi ertesi gun kanamam kesildi baska bi doktorada gorunun isterseniz
Beybicik Guzelgunlerim Progestan düşük önleyici etkisi olduğu kanıtlanmış bi ilaç değil evet. Aslında iç rahatlatmak için kullanılıyor. Ayrıca bana göre erken haftalarda düşük olacaksa olmalı, erken düşüklerin nedeni çoğu zaman embriyonun hatalı olması zaten.
Guzelgunlerim Zeyno19 bende yarın gidicem bugün kalbi duyduk yarın yine ultrasona girmem sknti olur mu ki bebek için.bide ben özele gidiyorum yani
Zeyno19 Guzelgunlerim sıkıntı olmaz canım hamileliklerim sıkıntıli gectigi icin ayni gun birden fazla kez ultrssona girdimde oldu bende ozele gidiyorum enazindan daha ilgililer .sanada gecmis olsun cnm gecer insallah atlatirsin
Guzelgunlerim Beybicik bunu size doktorunuz mu dedi.ama bakın kaç kişi konustysam onlarında kanmasi olmuş progestan kullanınca gecmsi
Beybicik Guzelgunlerim Ben kendim doktorum. Uzmanlığım kadın doğum değil ama progestan bu kadar çok kullanılınca araştırmıştım.
tomurcukannesi Guzelgunlerim banada söylemişti doktorum. Kanamayla gittim hastaneye. Progestan düşüğü engellemez kanıtlanmış bişey yok dedi vermedi.
Guzelgunlerim tomurcukannesi hangi hastane nerede peki sonra ne oldu anam bacım kimi diyo kesti kimi diyo çok önemli değil vallahi sasirdim
Guzelgunlerim Beybicik bilemedim ya çoğu kadında kesilmiş yani kullan diyen profda var kullanma diyende hangisi haklı bilemedim
Ebru_28 Guzelgunlerim benim basimada geldi doktora gittim gece acil doktoru vermedi ertesi gün kendi doktoruma gittim verdi hatta uzun süreli kullanmak zorunda kaldım cunku fitil de kullanıyordum hem iğne hem fitil Protestan kullandım