goncacan Sezaryen olucam ve doğum özel hastanede olucak annem ben kalicam diyo kocam ben kalicam diyo yanimda kim kalsin ya sizin yanınızda kim kalicak ?
Merve201119 goncacan benim eşim kalacak canım yanımda çünki iki tane daha çocuğum var okulları var dersleri eşim ikisine sabır göstermez aklım kalır diye mecbur anneme bırakacam onları
Ezgi14 goncacan Annem kalacak. Sonucta dikis olcak altimizda bez olacak bebegi egilip alamayacaz emzirme yi bilmiyoruz. Annelerimiz tecrubeli :)
Nihalee goncacan benim ablam kalacak büyük ihtimal, normalde eşim kalır ama bebekle falan ilgilenemez diye annem de yaşlı olduğu için ablamın kalmasını istiyorum
Hasretimmm goncacan bence anneniz kalsin tecrube bakimindan cunki ilk bebek eli ayagina dolasiyor insanin ikinci hamileliginiz olsaydi esinizde kalabilirdi. Benim ikinci ama kayinvalidem kalicak buyuk ihtimalle
deletedmom6295 goncacan sezeryan da olsam normal de doğursam sadece eşimi isterim bu bizim hayatımızdaki en özel zaman kimseyi dahil edemem. bebeğe bakım konusunda zaten özel hastanede katta hemşire ve yenidoğan bakımında yardımcı personeller var.
Oznr goncacan bende sirf kanama giyinme islerinden dolayi esim kalsin istiyorum kayinvalidemle rahat edemem o konularda. O gece esimin eve gitmesi zoruma gider
Mucizelimm goncacan evet canım ilk Doğum 21 haftadayım gittiğimde işte 23 24 olucam artık göstersin kendini yaa