-Gokce035- Slm kızlar, daha yeni idrar testi verdim enfeksiyon yok ama sabahtan öğlene kadar akıntı oluyor ve iç çamaşırım kokuyor ve koku beni rahatsız ediyor günde üç kere iç çamaşırımı değiştirebilirm nedendir, (günlük ped kullanmak istemiyorum)
Pamuk -Gokce035- Benimde idrar tahlilinde çıkmamıştı.Ama bahsettiğiniz durum oluyordu. Vajinal kontrol sonucunda vajinal enfeksiyon olduğumu anlamıştı doktor.
Urasali -Gokce035- bende de aynısı oluyor 36 haftalığım umarım doğumdan sonra geçer. Akıntı pijama dışına bile çıkıyor o derece
-Gokce035- Pamuk kontrole gittiğiöde baktırayım o halde bende , 24 haftadayım verebileceği şeyi verir ,sizin kaç hafta
Ebruli_08 Pamuk canım başım sağolsun bende 6 ay önce 22 haftalık bebeğimi kaybettim acını çok iyi anlıyorum 😔 Rabbim inşallah tekrardan nasip eder ve sağlıkla kucağına alırsın 🙏🏻
Pamuk Ebruli_08 Allah razı olsun söylemek istemedim ama siz sorunca yalan söylemek istemedim.Cok büyük acısı.Ne kadar zaman sonra hamile kaldınız?
Ebruli_08 Pamuk canım bana tüm doktorlar 6 ay ara ver dedi bende o sırada bir kaç doktora gözüktüm nasıl bir süreç izlemem gerektiğini konusunda tek tedavi Serklaj ve dinlenme. Çok şükür şu anda 7 haftalık hamileyim yani 6 ayın sonunda oldu şükür 🙏🏻
Pamuk Ebruli_08 Evet banada 12. Haftada serklaj olacaksın dediler.Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin🙏