Ahmetinnannesi Kızlar yarın misafirim gelicek ne yemek yapıcam biliyorum ama ortaya meze tarzı salata vs ne yapsam bilemiyorum fikirlerinize açığım 🤭😘
Pamuk Ahmetinnannesi Meze olarak sarımsaklı mayonezli süzme yoğurt üzerine kurutulmuş biber kızartması,mercimek köfte,bol mısırlı amerikan salatası,fırında közlenmiş biber patlıcan soğan üzerine yağ sarımsak limon 👌👌
ikiprensannesi__ Ahmetinnannesi yemek olasak tepsi kebabı İzmir köfte islim kebabı yanına pilav çorba yapabilirsin meze olarak salata havuç kabak tarator humus köz patlıcan biber salatası aklıma bunlar geldi
Amineazra Ahmetinnannesi kırmızı pancarı havuç mezesi yapar gibi yapabilirsiniz güzel oluyor kan yapıyormuş hem 🙂 yoğurtlu karışık kızartma da fena olmaz veya piyaz da olur
Ahmetinnannesi ikiprensannesi__ benimde aklıma bunlar geliyo başka bişey yapabilir miyim acaba dedim ama genel olarak bunlar sanırım teşekkür ederim 🥰
Merve_vrl Yemek olarak güveçte tavuk veya et sote olabilir. Yanına da Meksika fasulyesi yakışıyor,ben içine mısır ve nar ekşisi koyuyorum üzerine dereotu serpiyorum çok hoş oluyor. Havuç tarator da güzel olur veya cacık yapabilirsiniz. E bide pilav ohh mis 😂